12
sep
Seneste opdatering: 13/9-20 kl. 2117
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Lovbrænderen meldt for HMF mod danskere

Det var Chr. d 5 Danske Lov fra 1683 af en eller anden grund. Muligvis tror han, at danske love er lige så evige som profetens, og han tror sikkert også at nogen bliver oprørt og sætter byer i brand over det. Säpo  kommer nok ikke til at efterlyse ham for at have vist, hvad han mener om sækulære love. En ven har meldt ham for HMF mod danskere, og vi er da mere en “folkegruppe” en en hvilken som helst bog uanset og Gud påstås at være forfatteren.

Tyrkerne har censureret koranbrændingerne i Tyrkiet, men de roser svenske myndigheder for deres iver for at forlade svenske Grundlovsprincipper. Intet er helligt for den svenske nomenklatura bortset fra koranen: Turkey condemns ‘disrespect’ against Quran in Sweden. Teheran var også tilfreds med, at Sverige havde tæmmet “det islamofobiske USA og den globale zionistiske lobby.” Fine venner Morgan Johansson og Mikael Damberg har.

Som en reaktion på att danska Partiet Stram Kurs bränt Koranen på flera orter i Sverige senaste dagarna har nu Arabiska Partiet valt att bränna Danska lagboken (Danske Lov) och den Danska flaggan. Detta tillsammans med ett fotografi på danska politikern Rasmus Paludan.

Krar Al-hamede på Arabiska Partiet lovade redan förförra helgen att han skulle bränna den Svenska och Danska lagboken. Något som då ställdes in, men ikväll skedde alltså bränning av Danska lagboken. Project Sanning Krar Al-hamede (Arabiska Partiet) brände ikväll Danska Lagboken i Malmö

From the Heart of Darkness to the Tuscan Hills

Last Wednesday former Italian Interior Minister Matteo Salvini was attacked in Pontassieve, near Florence in Tuscany, while campaigning for the regional elections. His assailant was a Congolese woman whose attack, according to one of the articles below, was not premeditated. However, other sources identify the woman as an “activist”, which would make it less likely that the assault was spontaneous. GoV


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.