12
sep
Seneste opdatering: 12/9-20 kl. 1806
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sverige degenererer med lynets hast. Det er uskyldens store, kolde bord for den 3 verden, klanerne malker landet for penge. Men etniske svenskere kommer til at emigrere

Det har taget sin tid overhovedet at måtte omtale klaninfiltrationen af Sverige uden at blive kaldt nazist/racist. Nu vil de brede sig ind i politik og erhvervsliv som enhver anden mafia, og socialdemokraterne og Vänsterpartiet vil ikke bekæmpe dem, fordi de er blevet stemmekvæg for partierne.

Derfor er Sverige i en dødsspiral – på grund af snævre partiinteresser. Nøglen til at redde, hvad reddes kan, er at fjerne socialdemokraterne fra magten, men den indsigt har vælgerne været 40 år om ikke at kunne præstere, og nu har de importeret de vælgere, der stadig holder dem på 26 procent. Klokken tæller for, om det er  Sverige eller den nuværende magtelite, der skal gå under. Eller muligvis begge dele. Ét er sikkert, den demokratiske, folkelige erkendelse er  ikke nået frem i tide til at undgå betydelige, irreversible ulykker.

Gå heller ikke glip af det meget veloplagte interview med Rasmus Paludan i dag: Paludan lurade polisen och brände flera koraner – ”Vi fortsätter till islam inte finns i Sverige”

NOA-chef: Släktbaserade kriminella nätverk hotar demokratin

Polisens underrättelseverksamhet NOA har ringat in 3 000 personer som är kopplade till våldsamma nätverk runt om i landet. Störst är hotet från de släktbaserade nätverken.De strävar efter att bygga upp ett parallellt samhälle med ett parallellt rättssystem där lojaliteten och makten ligger hos familjen istället för hos staten, säger Linda H Staaf, chef för polisens underrättelseverksamhet, NOA.

Men de som i störst utsträckning hotar det demokratiska samhällssystemet är de släktbaserade nätverken. De strävar efter att bygga upp ett parallellt samhälle med ett parallellt rättssystem där lojaliteten och makten ligger hos familjen istället för hos staten, säger Linda H Staaf. Ur ett systemhotande perspektiv är det mycket, mycket allvarligt, säger Linda H Staaf. NOA-chef: Släktbaserade kriminella nätverk hotar demokratin

”Sydsvenska familjer dränerar välfärden” Sydsvenske (!) og Så öppnade de politiska partierna och polisen själva upp för klan-justis.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.