14
sep
Seneste opdatering: 16/9-20 kl. 1453
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Vi lever i den postjournalistiske tid

Det var en af de historier, europæisk journalistik kunne have fortalt om valget. I stedet fører de valgkamp for Joe Biden, globalister og de korrupte Demokrater. Jeg synes, de skylder os en forklaring. Watch: Douglas Murray – ‘America Has All the Bases Set for Civil War’ Rigsadvokat William Barr siger i dag – og det slående er jo, at dette også gælder i Europa, og endda “public service” som DR, BBC og SVT. Vi lever i den postjournalistiske tid, og vi er endda tvunget til at betale for aktivismen. Jeg har ikke haft tv i tyve år, og jeg hører kun P1 ved en fejltagelse, men jeg er med til at betale skidtet.

“The press has dropped, in my view – and I’m talking about the national mainstream media – has dropped any pretense of professional objectivity and are political actors, highly partisan who try to shape what they’re reporting to achieve a political purpose”


“Det er for sent”

“Sverige kommer aldrig att bli som Danmark. Det är för sent”

Gennem årene har jeg iblandt måttet spørge mig selv, om jeg har lydt for pessimistisk i mine vurderinger af Sverige. Man må afprøve sine egne sandheder med jævne mellemrum, og opdatere resultaterne.

Når jeg så mig om efter hvad andre mente, kunne jeg nemt  konkudere det, men så har det hver gang vist sig, at jeg blot skulle vente fem, ti, eller op til femten år, så lød andre man kunne have et minimum af tillid til ligesom jeg selv. Svensk virkelighedsbeskrivelse indhenter mig hele tiden bagfra. Selv har jeg ikke flyttet mig ret meget siden 2001 udover at jeg først de sidste ti år har været sikker på, at dette fører til uendelige krige i Europa. Først i Sverige og Frankrig.

Ville svenskerne massefabrikere “nazister,” kunne de ikke have gjort noget bedre

Svenskere og nordboer er ikke folk, der kan tænke politisk, de har levet i for meget idyl, de er for ubesmittede af verdens synd og snavs. Islam kan derimod. Antagelig kan jeg slet ikke være pessimistisk nok, for mens Danmark fra 2001 bremsede selvskaderiet noget ind, har Sverige udelukkende trykket speederen i bund.

Den ødelæggelse som svenske statsministre siden år 2001 er skyld i, vil være permanent. Det er demografi, islam og kultur, det kan aldrig repareres. Antallet muslimer anslås nu til 1.2 mio,det vil bare vokse, og islam vil få politisk indflydelse som nu forleden, hvor de krævede en grundlovsændring med en genindførelse af blasfemiparagraffen. Sharia kryber allerede ind i svensk retspraksis.

Masseimporten af islam vil  snart vise sig at være den største fejltagelse i Sveriges historie

Susanna Birgersson forudser ligesom jeg selv, at det svenske befolkningseksperiment vil fremkalde en vold og en højreekstremisme, der vil få “Danmark att framstå som ett fredligt och tolerant litet Matadorland.” Ville svenskerne fabrikere “nazister” kunne de ikke have gjort noget bedre.

Dette bliver ultravoldeligt før eller senere, og masseimporten af islam vil i løbet af en generation vise sig at være den største fejltagelse i Sveriges historie. Den folkelige modreaktion mod de ansvarlige er kun lige begyndt, og ingen kan overskue hvor den ender. SUSANNA BIRGERSSONDet är för sent för Sverige att bli som Danmark

Valet om två år kommer att bli en folkomröstning om huruvida Sverige ska bli som Danmark, sägs det. Tyvärr tror jag att brottsligheten har vuxit sig för svår för att det ska vara möjligt.

Om detta får fortgå bara ett litet tag till kommer de som räds att Sverige ska bli som Danmark, innan 20-talet är slut bitterligen önska att Sverige verkligen hade blivit som Danmark. För när allt fler områden har förpestats av det gängkriminella våldet och de oskyldiga offren räknas i hundratal kommer också efterfrågan på hårdför, högerradikal politik att växa. Då kommer Danmark att framstå som ett fredligt och tolerant litet Matadorland.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.