16
sep
Seneste opdatering: 17/9-20 kl. 1154
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tucker Carlson criticizes Facebook for censoring interview with Chinese virologist

I danske og EU medier er  whistlebloweren en ikke-person. Bryssel og big tech har taget det kinesiske kommunistpartis side. Follow the money!

Dr.Li-Meng Yan er en kinesisk virolog som hoppede af til Vesten for at fortælle sandheden: Wuhan-viruset blev skabt i et militært laboratorium og sluppet ud i verden helt bevidst af myndighedene i Bejiing. Hun lever nu beskyttet og i skjul. Andre har sagt det, f.eks. den franske nobelpristager der opdagede HIV virus, men det er tilbagevist og han har ikke kunnet bevise det, som dr. Li-Meng Yan. Hun dokumenterer også, at WHO lyver. Lidet ovveraskende da deres generalsekretær Tedros Adhanom  er kommunist og i lommen på Kina.

Det er ikke første gang Li-Meng er i mediene, men nu er hun gæst i prime time hos Tucker Carlson. Afhopper-virolog: Viruset er manipuleret for at smitte/skade og blev spredt med overlæg

Der er ingen danske hits på hendes navn. Indenfor EU synes hun at være en ikke-person, men i Storbrittanien eksisterer hun, men det er jo heller ikke under EU’s meningscensur længere: Heroic coronavirus whistleblower reveals how she fled China to reveal country’s Covid cover-up to the world. BILD har den dog: „Virus kommt aus Labor“: Forscherin zeigt ihr Beweismaterial.

Steve Bannon interviewer Dr.Li-Meng Yan

Hvordan Sverige lod gamle Covid-ramte dø uden behandling

Det lyder næsten for utroligt til at være sandt, men det er sandt. Den eneste grund til at svenske politikere og sundhedsmyndigheder er sluppet afsted med dette, er at svenske presse ikke ville røre sagen med en ildtang. Lægen har haft kontakt med DN og Expressen, men de mødte kun op for at finde ud af, om de kunne punktere ham på nogle svage punkter. Da de ikke kunne, skrev de ingenting. Udenlandsk har gerne villet, her amerikanske PBS NewsHour.

Dr. Tallinger vidste, da han startede sin protest, at han aldrig ville komme til at arbejde i Sverige mere. Nu har han heldigvis fået et job i Danmark, og Danmark har fået en samvittighedsfuld læge. Hans You Tube kanal er her, hvis man vil høre nogle af de andre sundhedsansatte, der konfirmerer hans historie.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.