17
sep
Seneste opdatering: 18/9-20 kl. 1545
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Twitter I can’t unsee this

Rasmussen måler ikke kun “registrerede vælgere” men vælgere der med sikkerhed vil stemme og har stemt de to sidste valg. Derfor er deres målinger nøjagtige. Jeg tror, Trump har været underrapporteret længe. Det burde ikke være muligt at tabe til en fallent som Joe Biden for ikke at tale om hans korrupte parti, der vil forsøge alle tricks til det sidste, som de skændigt har gjort siden 2016. Trump er lige så hurtig i hovedet som Biden er langsom.

De storfinans- og globalistbetalte Demokrater kommer virkelig til at hade at tabe igen, og man kan frygte hvad de får deres stormtropper i gaderne til at gøre. Jeg tror ikke længere, Trump kan tabe selvom politik mildt sagt ikke er rationalitetens gebet. Steve Bannon uddyber det her. En kommentator skriver: “Trump vs Biden, Walk Over. Trump vs Harris, Knock Out.”

President Trump has now edged to a one-point lead over Democratic nominee Joe Biden in the latest Rasmussen Reports’ weekly White House Watch survey. While statistically insignificant, it’s the first time Trump has been ahead.

The new national telephone and online survey finds the president with a 47% to 46% lead over Biden among Likely U.S. Voters. Three percent (3%) prefer some other candidate, while four percent (4%) remain undecided.

The race has narrowed over the past two weeks. Biden had a two-point lead last week, but that survey also marked the first time Trump had edged above 45% over the past two-and-a-half months. Prior to this week, Biden has bested Trump in every weekly survey since White House Watch began at the beginning of July. Rasmussen.Newsweek

Se også Bidens problem er Biden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.