18
sep
Seneste opdatering: 20/9-20 kl. 1926
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“That was for Trump”

En You Tuber og en hjemløs, sand, amerikansk patriot lagde en lort i Nancy Pelosis indkørsel i San Francisco – en by der iøvrigt flyder af lort. Her hyldes han. Avantgardekunstneren Uwe Max Jensen har selvfølgelig allerede været der i sin aktionsform, da han i 2015 lagde en lort på gulvet i Statens Kunstfond. Ellers havde han jo ikke været avantgarde.

The times they are a-changin’…

Från hånat, islamofobiskt land i svenska medier till ett föregångsland

I Köpenhamn För att ta emot danska tryckfrihetssällskapets Sappho-pris 2020. Här efter en poddradiointervju med Jyllands-Postens redaktör och krönikör, historikern och sverigekännaren Mikael Jalving. Morten Uhrskov Jensen medverkade också. JP är rena Fort Knox efter attacken 2005.

2012 skrev Jalving boken ”Absolut Sverige – en resa i tysthetens rike”, både på danska och svenska. Sågades naturligtvis av svensk msm. Samtidigt som Lena Sundqvist bok, ”Världens lyckligaste folk”, om rasist-danskarna, tokhyllades i svensk press.

Frågan nu gäller om Danmark har gått från att vara ett hånat, islamofobiskt land i svenska medier till att helt plötsligt bli ett föregångsland vad gäller invandring.
The times they are a-changin’… Facebook


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.