19
sep
Seneste opdatering: 21/9-20 kl. 1503
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

(Spil video i 1080p DH) Gunnar dukker også op i en radiosamtale med Morten Uhrskov og Mikael Jalving og i et engelsksproget interview med  Aia Fog og Michael Pihl. Hans tre kvarter lange prismodtagelsestale kommer også her snarest. Det svenske folk og det danske Folketing burde tvangindlægges til at se det. Tallene er rystende selv for os, der kender de fleste.

Tidligere prismodtagere er Roger Scruton, Douglas Murray, Thilo Sarrazin, Melanie Phillips, Kurt Westergaard, Mark Steyn, Rachel Ehrenfeldt, Ezra Levant og mange andre. Gunnar Sandelins forelæsning på 45 minutter  kommer her. (jeg holder hånden lidt over mikrofonen det første minut, det går over.) © Snaphanen.dk


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.