20
sep
Seneste opdatering: 21/9-20 kl. 0106
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Den forkerte foreslog det, og han foreslog den forkerte. Se dr. Flemming Steen Nielsen Derfor bør vi håbe, at Trump opnår genvalg og Amir Taheri – der også har besøgt DanmarkTrump and Nobel Prize: Make Deals Not War.

Axess: Sverige behøver mange flere og meget hårdere straffe

Svenske Brottsbalken er fra 1965. Det var inden Riksdagen i 1975 vedtog fuldstændig at skifte demografi og kultur. Men politikerne “så det ikke komme” at landet nu er i opløsning af tilvandret kriminalitet. Mange ville ikke se det komme, fordi virkeligheden kolliderede med deres ideologi, og Sverige er desværre hærget af -ïsmer og ideologi. Uden en -ïsme i knaphullet er man lidt suspekt. I Gøteborg kan man nu ikke længere gå med et Rolex ur, et 3 verdens- og multikulturalisme- symptom.

Sverige har stora problem med gängkrig och dödligt våld. Det är allt färre beredda att förneka. Men hur stora är problemen, vad beror de på och varför drabbar de just Sverige? Frågorna tacklas av polisen och författaren Fredrik Kärrholm i den nya, högaktuella boken Gangstervåld. Kärrholm beskriver läget men tacklar också filosofin bakom den tafatta svenska rättspolitiken och föreslår ett batteri av åtgärder som kan vända utvecklingen. Han samtalar med programledaren PJ Anders Linder.

Læs eller hør: Kvartal, När Danmarks sak blev vår


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.