21
sep
Seneste opdatering: 26/9-20 kl. 1805
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Enhver anden tid end denne havde idømt dem lovens strengeste straf for landsforræderi

Hvis de kom for en domstol for at have ødelagt landet (de har grundlagt ødelæggelsen og den er nu selvkørende. Der er selvfølgelig en del, der ikke er braset sammen endnu.) Jeg har i fem års tid ment at de hovedskyldige – først og fremmest Fredrik Reinfeldt, Löfven, Persson og Carl Bildt – hører hjemme i en retssal, så alvorlige er følgerne af deres handlinger.

Enhver anden tid siden bystatens fremkomst for 3000 år siden, havde idømt dem lovens strengeste straf. I 1940-45 havde alle uden videre accepteret dem som Quislinge, men tiderne er ikke som de var. “Der er tid til at samle sammen og en tid til at sprede ting,” og vor tid spreder det hele for alle vinde. Den store opløsnings- og spredemaskine hedder Bruxelles, der samtidigt er ved at plante Europas kommende krige.

Tanken dukker op hos flere og flere, ser jeg, men den eneste chance jeg ser for en realisering er et ret brat kollaps af Sverige indenfor de næste fem ti år på alle samfundsområder. Ellers sejrer den nye demografi automatisk. Dette er til gengæld ikke spor udelukket, og økonomien er det sted et sådan sammenbrud ville have sin begyndelse. Nu er kommuner, stat og husholdninger rekordforgældede, så det er på vej. Det kan ske, at vi ser Reinfeldt på en anklagebænk, selvom det ikke er det sandsynligste. Politik er et felt, hvor komplette amatører og fantaster slipper afsted med det meste. Katerina Janouch er datter af en af grundlæggerne af tjekkiske Charta 77.

Når sandheden er kriminel

“De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far”

Dette blev Lars Hedegaard dømt for at sige i 2011 (han blev senere frikendt ved Højesteret på en teknikalitet.) Ingen gad finde ud af, om det nu var sandt, men Hedegaard interesserede sig i modsætning til danske journalister, politikere og jurister for, hvad der var sandt i den virkelige verden.

Lidet kunne han ane, at systemet blot interesserede sig for at knalde ham, en generende kritiker gennem mange år. Så forhippet var det, at det ikke engang kunne citerer ham rigtigt i anklageskriftet. Det citerede Ole Birk Olesens karikatur.

Forleden dokumenterede den pakistanske politiker og menneskerettighedsforkæmper Shandana Gulzar Khan, at “mindst 82 procent af alle voldtagne i landet bliver voldtaget af deres fædre, bedstefædre, brødre og onkler. Ofrene går ikke til politiet, men til en gynækolog og får abort.”

Hundredetusinder eller millioner af pakistanske mænd bruger således deres kvindelige slægtninge som rene tingester og sexdukker.Mon ikke der skulle lidt me too til Pakistan? Der er det kedelige ved politiserende retsvæsner: Ret hurtigt bliver politikken forældet, og så står “det uafhængige retsvæsen” med bukserne nede.

Men Lars Hedegaard er stadig en racist i offentligt omdømme, og journalister undlader ikke at nævne dommen i landsretten, for man kan kun være en skidt karakter, når man sætter sandheden over nydeligheden.

MNA Shandana Gulzar has urged the government to address the root causes of rapes, saying at least 82 per cent of rape perpetrators are family members, such as that include fathers, brothers, grandfathers, and uncles, of the rape survivors.Speaking on a TV show, MNA Gulzar quoted figures by the rights group War on Rape (WAR) said the most family members are involved in the rapes of the girls.

According to the lawmaker, the girls who get pregnant after being sexually assaulted by their family members do not approach the police, but rather go to the gynecologists for abortion. The mothers of these girls do not go to the police as they say that they cannot leave their husbands, she added. Over 82 Per Cent Of Rapists Are Fathers Or Brothers Of Victim: PTI MNA

Hvilken sandhed er den næste, der bliver ulovlig?

Jeg behøver ikke tilføje, at da jeg i december 2018 skrev og diskret kunne dokumentere at de to nordiske, myrdede kvinder i marokko var blevet voldtaget og halshugget på den af profeten foreskrevne måde, var det også fuldstændigt sandt, det stod i alle europæiske aviser. Mange andre gjorde det uden at få besøg af politiet.

Og jeg vil blive dømt for det om seks måneders tid, for jeg har været i Sandhedsministeriets kikkert i måske adskillige år, og nu var der en kvart chance, som det også var i Hedegaards tilfælde. Politik var årsagen til tiltalen, ikke jura. Systemet havde manden, de ventede bare på forbrydelsen, og jeg har venner der siger, at jeg skal være flatteret over at blive politisk forfulgt af så høje kredse i landet, for høje må de jo være når de kan kommandere et presset retsvæsen til den slags. Måske.

Problemet er nu i det postdemokratiske mareridt som EU Kommissionen og vore nationale medløberpolitikere er ved at skabe, hvorfra skal vi vide hvilken sandheder der bliver strafbare næste gang?

Sandheden er, hvad magthaverne vedtager

Læs hvad Suzanne Bjerehuus skriver om van der Leyen og Merkels nye superstatstanker. Dette bliver meget værre, for når sandheden er kriminel, vil beskrivelsen af den helt overgå til magthaverne. Sandheden er, hvad de vedtager. Kommissionsformand Ursula von der Leyen arbejder målrettet for en centralisering af den økonomiske og politiske magt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.