22
sep
Seneste opdatering: 23/9-20 kl. 1739
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Joe Biden Isn’t Running For President, His Teleprompter Is (The Federalist)

En fantastisk situation. Joe Biden bliver “interviewet.” Han drejer hovedet væk fra intervieweren 30 grader for at læse sine svar op fra en teleprompter. (Se foto) En meget samarbejdsvillig “fri presse,” må man sige. Hvordan vil han gennemføre det under de tre præsidentdebatter?

Det Demokratiske gerontokrati Biden/Pelosi begynder at minde om den aldrende Sovjet præsident Konstantin Tjernenko, hvis hospitalsrum blev indrettet til at ligne hans arbejdsværelse i Kreml, så befolkningen ikke opdagede, hvor syg han var. Han blev holdt oppe af hjælpere, der støttede ham i ryggen, når han skulle på TV. Det klarer den globalistbetalte amerikanske presse også. Den danske og svenske er da også meget flinke aktivister i Demokraternes valgkamp. Se også Trump ringte Tybring-Gjedde: – Han var veldig hyggelig

Segregering är något som i princip alla vill ha

Skolsegregationen ökar i Sverige, kunne man læse igår, den har aldrig været større. I Gøteborg holder 300 forældre deres børn hjemme for ikke at få deres børn “integrerede” i meget blandede skoler. Der opføres et teater, hvor ingen siger sandheden:

Svenskerne ønsker ikke – ligesom danske, kvindelige toppolitikere – at deres børn skal gå “multikulturelt” i skole hvor der forekommer mord, vold og voldtægt. Politikerne har ingen problemer ved at tvinge pøblen til “multikultur.” Den stemmer med fødderne, hvor det nok havde været klogere at stemme multikulturpolitikere ud for tyve år siden. Det tog er unægtelig kørt. Malcom Kyeyune skriver sandheden:

Segregerade skolor är något som i princip ”alla” vill ha, och de som säger att de inte vill ha det om det nu hjälper deras barn att få studiero försöker antingen lura dig eller lura sig själva.

Den öppna hemligheten i Sverige i dag är att valfriheten faktiskt är till för att åstadkomma segregering, inte för att förhindra den. Att påpeka detta kanske uppfattas som stötande, men det hindrar det inte från att vara sant. Det fria skolvalet är i dag den mekanism varmed en stor andel svenskar (samt invandrare som rotat sig i landet och vill att deras barn ska ha en god framtid!) kan undvika den krypande men på sikt systemhotande dysfunktionen som tagit rot i den svenska skolan som ett resultat av Sveriges oförmåga att klara av integrationen.

Jag påpekar inte detta för att mästra någon. Jag påpekar inte ens detta för att jag tror att det finns folk där ute i Sverige som inte redan vet allt detta. Snarare är poängen att det är djupt kontraproduktivt att prata om den svenska skolan utifrån några antaganden om att segregering är något som folk inte vill ha. Tvärtom! Segregering är något som i princip alla vill ha, och de som säger att de inte vill ha det även om det nu hjälper deras barn att få studiero försöker antingen lura dig eller lura sig själva.

Sveriges dilemma just nu är enkelt: vi kan antingen ha segregering, så att enskilda kan undvika problemen, eller så kan vi försöka oss på massiva och strukturella förändringar från grunden för att försöka lösa skolans problem. Eftersom ingen vet hur vi gör det sistnämnda alternativet, kommer lagändringar och strukturreformer som möjliggör det första alternativet aldrig att vara särskilt politiskt kontroversiella. När eller om denna situation ändras, ja, det vet nog bara katten. Malcom Kyeyune Segregerade skolor är något folk vill ha

Se også Malmö ska “blanda” elever med olika ursprung


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.