24
sep
Seneste opdatering: 26/9-20 kl. 1808
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

MĂžrketallet i “Feministstaten” mĂ„ vĂŠre  meget stort pĂ„ grund af modviljen mod at anmelde. Tilliden til retsstaten er i frit fald.

Fem procent av Stockholmstjejerna i nian och sju procent av tjejerna i Ärskurs tvÄ pÄ gymnasiet uppger i Ärets StockholmsenkÀt att de har blivit vÄldtagna eller tvingade till sex.

Det Ă€r en kraftig ökning jĂ€mfört med resultaten frĂ„n 2016, dĂ„ tre procent av tjejerna i bĂ„de Ă„rskurs nio och bland de kvinnliga gymnasieeleverna i Ă„rskurs tvĂ„ svarade att de blivit vĂ„ldtagna eller tvingade till sex. Trots den nya sĂ„ kallade samtyckeslagen Ă€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet lĂ„gt. FĂ„ orkar med den process en anmĂ€lan innebĂ€r, sĂ€ger hon till DN. Fler unga tjejer vĂ„ldtagna – men fĂ„ orkar anmĂ€la. StockholmsenkĂ€ten 2020 – Se ogsĂ„ Tillader Koranen voldtĂŠgt?

Indvandrerpolitifolk presses til at arbejde for klaner

Af Øyvind Thuestad

Flere politifolk med indvandrerbaggrund er blevet har presset til at udfÞre tjenester for kriminelle klaner, fastslÄr svensk politirapport. Svenske Fria Tider omtaler i dag den hemmelige politirapport «SlÀktbaserade kriminella nÀtverk i Sverige». Politifolkene bliver udsat for pres fra kriminelle med samme etniske bakgrund som dem selv. Fra rapporten:

«Poliser som tillhör samma etniska grupp som ett slÀktbaserat nÀtverk har vid tillfÀllen hamnat i en problematisk situation. I SödertÀlje har poliser med anledning av sitt etniska ursprung besökt samma kyrka eller varit medlemmar i samma förening som medlemmar i SödertÀljenÀtverket.»

Det har vÊret vanskeligt for politifolkene at nÊgte nÄr de er blevet bedt om at udfÞre tjenester, ifÞlge rapporten:

«De kriminella aktörerna har vid tillfÀlle tagit kontakt med poliserna och bett dem att utföra tjÀnster Ät nÀtverket, vilket poliserna har haft svÄrt att neka p.g.a. sin ursprungskultur. I Göteborg valde en polisanstÀlld att söka en annan anstÀllningsort dÄ hans familj ansÄg att konsekvenserna, med anledning av deras etniska tillhörighet, skulle bli allvarliga för honom och resten av familjen om han arbetade i lokalpolisomrÄde nordost.»

Oplysningene om forbindelsen mellem politiet og klanerne kom frem i interviewer Nationella operativa avdelningen (tidligere Rikskriminalen) gjennomfĂžrte med politiansatte mellem november 2018 og juni 2019.

De masseimporterede klaner har ogsÄ infiltreret rigspolitikken: Fria Tider avslöjar: HÀr Àr de klankriminella riksdagsmÀn som pekas ut av polisen.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.