24
sep
Seneste opdatering: 26/9-20 kl. 1808
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Mørketallet i “Feministstaten” må være  meget stort på grund af modviljen mod at anmelde. Tilliden til retsstaten er i frit fald.

Fem procent av Stockholmstjejerna i nian och sju procent av tjejerna i årskurs två på gymnasiet uppger i årets Stockholmsenkät att de har blivit våldtagna eller tvingade till sex.

Det är en kraftig ökning jämfört med resultaten från 2016, då tre procent av tjejerna i både årskurs nio och bland de kvinnliga gymnasieeleverna i årskurs två svarade att de blivit våldtagna eller tvingade till sex. Trots den nya så kallade samtyckeslagen är förtroendet för rättsväsendet lågt. Få orkar med den process en anmälan innebär, säger hon till DN. Fler unga tjejer våldtagna – men få orkar anmäla. Stockholmsenkäten 2020 – Se også Tillader Koranen voldtægt?

Indvandrerpolitifolk presses til at arbejde for klaner

Af Øyvind Thuestad

Flere politifolk med indvandrerbaggrund er blevet har presset til at udføre tjenester for kriminelle klaner, fastslår svensk politirapport. Svenske Fria Tider omtaler i dag den hemmelige politirapport «Släktbaserade kriminella nätverk i Sverige». Politifolkene bliver udsat for pres fra kriminelle med samme etniske bakgrund som dem selv. Fra rapporten:

«Poliser som tillhör samma etniska grupp som ett släktbaserat nätverk har vid tillfällen hamnat i en problematisk situation. I Södertälje har poliser med anledning av sitt etniska ursprung besökt samma kyrka eller varit medlemmar i samma förening som medlemmar i Södertäljenätverket.»

Det har været vanskeligt for politifolkene at nægte når de er blevet bedt om at udføre tjenester, ifølge rapporten:

«De kriminella aktörerna har vid tillfälle tagit kontakt med poliserna och bett dem att utföra tjänster åt nätverket, vilket poliserna har haft svårt att neka p.g.a. sin ursprungskultur. I Göteborg valde en polisanställd att söka en annan anställningsort då hans familj ansåg att konsekvenserna, med anledning av deras etniska tillhörighet, skulle bli allvarliga för honom och resten av familjen om han arbetade i lokalpolisområde nordost.»

Oplysningene om forbindelsen mellem politiet og klanerne kom frem i interviewer Nationella operativa avdelningen (tidligere Rikskriminalen) gjennomførte med politiansatte mellem november 2018 og juni 2019.

De masseimporterede klaner har også infiltreret rigspolitikken: Fria Tider avslöjar: Här är de klankriminella riksdagsmän som pekas ut av polisen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.