25
sep
Seneste opdatering: 27/9-20 kl. 0254
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sverige er en dystopi”

(Sæt video på 1080p HD, Sandelin på svensk fra minut 7. Se også GUNNAR SANDELIN: En resa till Danmark 29.9.2020.)

Det sagde Gunnar Sandelin i sin tale på Lauterbachs  Restaurant Lumskebugten på Nordre Toldbod om aftenen. Når man ved, hvordan Sandelin plejer at udtrykke sig, er det stærke ord. “Less is more” er hans normale toneleje. Selvom jeg kendte hovedparten af stoffet, var jeg forstemt længe efter at jeg havde hørt dette foredrag, og vemodet fortog sig kun et stykke ind middagen efter en sang og to glas rødvin.

Dette er et portræt af et fait accompli for et helt folk. Mens det sov, mens pressen løj og censurerede dissens, mistede de deres land. Det koster blod hver dag, som enhver kan forvisse sig om i MSM, men intet imod hvad det kan komme til. Idag har politikerne, der gjorde det, travlt med at ignorere følgerne og journalisterne giver dem lov fordi de er en købt og betalt del af statsapparatet.

For den statssubventionerede presse er de blevet umulige at ignorere. Efter 45 år har den nået det ydre af smertegrænsen for sine løgne og fortielser, døds- og voldtægtsofre.  Nu har den pådraget sig befolkningens had, og disse slyngler mærker at det går ud over indtjeningen. Om ti år vil den sige, at den hele tiden har gjort sin pligt. Hvis pressen var en person, ville man kalde den en “psykopat.” Der er heldigvis også fordele ved psykopaten, så vi må vel leve med den, men dens autoritet bør være yderst diskutabel.

Lørdag den 19. september 2020 modtog den svenske socionom, journalist og forfatter Gunnar Sandelin Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris i Vartov i København. I denne forbindelse holdt han dette fine og overordentligt veldokumenterede – men ikke desto mindre dybt rystende – foredrag om den demografiske udvikling i Sverige. Indledningsvis motivation ved Trykkefrihedsselskabets formand Aia Fog, mens Gunnar Sandelin går på talerstolen 6:07. (Q&A-delen efter selve foredraget følger på et senere tidspunkt.) TFS Se også Jan Sjunnesson interviewer Gunnar Sandelin og Gunnar Sandelin fik Sapphoprisen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.