25
sep
Seneste opdatering: 27/9-20 kl. 0254
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sverige er en dystopi”

(SÊt video pÄ 1080p HD, Sandelin pÄ svensk fra minut 7. Se ogsÄ GUNNAR SANDELIN: En resa till Danmark 29.9.2020.)

Det sagde Gunnar Sandelin i sin tale pĂ„ Lauterbachs  Restaurant Lumskebugten pĂ„ Nordre Toldbod om aftenen. NĂ„r man ved, hvordan Sandelin plejer at udtrykke sig, er det stĂŠrke ord. “Less is more” er hans normale toneleje. Selvom jeg kendte hovedparten af stoffet, var jeg forstemt lĂŠnge efter at jeg havde hĂžrt dette foredrag, og vemodet fortog sig kun et stykke ind middagen efter en sang og to glas rĂždvin.

Dette er et portrĂŠt af et fait accompli for et helt folk. Mens det sov, mens pressen lĂžj og censurerede dissens, mistede de deres land. Det koster blod hver dag, som enhver kan forvisse sig om i MSM, men intet imod hvad det kan komme til. Idag har politikerne, der gjorde det, travlt med at ignorere fĂžlgerne og journalisterne giver dem lov fordi de er en kĂžbt og betalt del af statsapparatet.

For den statssubventionerede presse er de blevet umulige at ignorere. Efter 45 Ă„r har den nĂ„et det ydre af smertegrĂŠnsen for sine lĂžgne og fortielser, dĂžds- og voldtĂŠgtsofre.  Nu har den pĂ„draget sig befolkningens had, og disse slyngler mĂŠrker at det gĂ„r ud over indtjeningen. Om ti Ă„r vil den sige, at den hele tiden har gjort sin pligt. Hvis pressen var en person, ville man kalde den en “psykopat.” Der er heldigvis ogsĂ„ fordele ved psykopaten, sĂ„ vi mĂ„ vel leve med den, men dens autoritet bĂžr vĂŠre yderst diskutabel.

LĂžrdag den 19. september 2020 modtog den svenske socionom, journalist og forfatter Gunnar Sandelin Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris i Vartov i KĂžbenhavn. I denne forbindelse holdt han dette fine og overordentligt veldokumenterede – men ikke desto mindre dybt rystende – foredrag om den demografiske udvikling i Sverige. Indledningsvis motivation ved Trykkefrihedsselskabets formand Aia Fog, mens Gunnar Sandelin gĂ„r pĂ„ talerstolen 6:07. (Q&A-delen efter selve foredraget fĂžlger pĂ„ et senere tidspunkt.) TFS Se ogsĂ„ Jan Sjunnesson interviewer Gunnar Sandelin og Gunnar Sandelin fik Sapphoprisen


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.