27
sep
Seneste opdatering: 27/9-20 kl. 2146
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Jeg vover ikke at søge lægebehandling i Sverige”

“Den humanitære stormagts” behandling af gamle er en fuldstændig skandale. En erfaren sygeplejerske fortæller. Hun sammenligner med Norge, hvor hun også har arbejdet, og hvor velfærdsstaten endnu er  intakt. Sveriges helt overdrevne indvandring går ud over de svageste først, den koster dem livet i store tal. Behandlingen af de gamle overlades til integrationsprojektet “udlændinge fra den 3 verden med dårlig uddannelse, der knapt taler svensk.”

Det er billigt, det afspejler en velfærd under sammenbrud, men det er bedre end at spare på børnene. De har midaldrende forældre, der bliver vrede og stemmer imod den siddende magelite. stemmer. Gamle og syge kunne ikke bekymre sig mindre om svinagtige politikere, der er ansvarlige for deres død.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.