28
sep
Seneste opdatering: 3/10-20 kl. 2122
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Nu insisterer esterne på at sandheden om Estonia-forliset skal frem

Det siger den estiske ekspert Jüri Lina i programmet i anledning af den nye dokumentar om Estonia-forliset, der sendes nu i aften på Dplay. (Jeg ville nok kalde bortgivningen af en tredjedel af landet til den 3. verden for den værste, men for dette er regnskabets time ikke ankommet. Ingen aner, om den gør. Hvis svenskerne har en grænse for politikerovergreb, befinder den sig langt inde i Sibirien.)

Den kan ses her med et prøveabonnement. Endelig synes sandheden om forliset ikke længere at kunne forhindres. Fra 1980-1990 hed skibet Viking Sally og havde oplevet både en grundstødning og et uopklaret mord. Ulykker forfulgte Estonia, og søfolk bør være overtroiske.

Mørklægningen begyndte nærmest inden Estonia havde ramt Østersøens bund på kun 54 meters dybde natten den 28 september 1994 og tog 852 liv, og hvis der er noget svenske politikere kan til perfektion… Svenske politikere begyndende med daværende statsminister Carl Bildt lagde alle de forhindringer i vejen for opklaringen, de kunne, men Estonia sejlede under estisk flag, og nu vil de vide sandheden. Det helt nye, selvstændige land havde ikke styrken til at kræve det dengang.

Ledende politikere fra 1994 klappet i som østers

Hullet i skroget, som svenske medier præsenterer som nyt, var allerede kendt få dage efter forliset i 1994. Den dykker der så det, medvirker også i dette Swebbtv program. Et par år senere gjorde tyske Jutta Rabe også. Ledende politikere fra dengang – Carl Bildt, Ingvar Carlsson, Göran Persson, Ines Uusman og Mona Sahlin – er klappet i som østers i dag.

Hvis du har brug for at genopfriske fakta, anbefaler jeg Lördagsintervju 30 – Stefan Torssell om mörkläggningen av Estoniakatastrofen.Læs også Kvartal Den militära smugglingen på Estonia – när visste regeringen?

Den stangkorrupte familie Biden

Det er ganske underholdede og informerende at se, hvor meget danske medier gør sig umage med ikke at nævne denne senatsrapport, der kom i forgårs. En ting er, at 90 procent af amerikanske medier kompromitterer sig fuldstændigt på dette valg, men behøver danske og europæiske også at gøre det? Den implicerer også Barack Obama: Biden’s son Hunter made money from Russia, China. Bliver Trump genvalgt,  havner nogle demokrater i fængsel. Og de ved det.Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.