29
sep
Seneste opdatering: 29/9-20 kl. 1616
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Demokraterne laver allerede valgsvindel ifølge Project Veritas 1 & 2

Det er ikke godt, hvis USA ikke længere kan gennemføre frie valg som et andet shitholeland. Desværre passer det nok, for Minneapolis police investigating ballot harvesting claims amid allegations surrounding Ilhan Omar. I modsætning til, hvad europæisk presse skriver, er det Demokraterne som er i fuldstændig foragt for alle spilleregler. Det er i sig selv bekymrende, at vi skal spises af med en presse, der er ophørt at praktisere journalistik hvad angår USA.

Inat klokken tre dansk tid debatterer Trump og Biden. Det kan blive en kort og tåkrummende forestilling.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.