1
okt
Seneste opdatering: 2/10-20 kl. 1844
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Voldtaget 15-årig stak arabisk voldtægtsmand ned med ti knivstik. Mord og voldtægt bliver aldrig banalt for ofrene

Åklagaren trodde inte på Ida, 15, när hon hävdade att två avsevärt äldre arabiska män Layth Hamid & Ibrahim Ibrahim hade drogat henne med metadon och våldtagit henne under en fest i Örebro. Men när rättsväsendet lade ned utredningen och erbjöd henne att tala med en kurator tackade hon nej, beväpnade sig med kniv och högg ned en av de utpekade våldtäktsmännen istället. 15-åriga Ida anmälde araber för våldtäkt – tog lagen i egna händer när utredningen lades ned

Når staten abdikerer, fylder andre voldstomrummet

Jeg plejer at minde om den 18-årige Jennifer Sabina Andersson fra Nacka, der blev voldtaget og myrdet af en indvandrer i år 2001.

I 2005 var morderen på udgang fra fængslet. Ved en restaurant hvor han skulle spise med sine familie, blev han  dræbt med to skud for øjnene af familien. Givetvis efter tip inde fra fængslet. Morderen er aldrig fundet, men han sendte denne sms til offeret inden mordet:

“Se upp för mig jag kommer snart. Min hämnd den blir din död. Nu bör du alltid se dig om, min vän, du är i nöd. Jag lovar dig du hemska kräk nu fan ska du få se. Jag undrar om du anar än vem du leker med. Kanske, kanske vet du nu. Din undergång är nära. Att ända ner i gravens djup du ska din skuld få bära. Men vem är du var finns du nu? Det önskar jag få veta, men till dess att mitt liv tar slut jag efter dig ska leta.”

Sådan ser vejen tilbage til klansamfundet ud

Det er den politikerskabte fremtid i Danmark og nutid i Sverige. Svenskerne er langt bedre klar over i dag end i 2001, at beskyttelse og fremskaffelse af retfærdighed påhviler dem selv. De stoler med rette langt mindre på staten. Det vil redde menneskeliv.

Det bliver et Helvede, men sådan ser vejen tilbage til klansamfundet ud, og svenskerne har taget imod så ufattelige mængder indvandret vold, at det er velgørende at se nogen give igen.

Erobrere og sex-terrorister

Jeg synes, denne tøs er en helt. Hvor titusinder af kvinder har resigneret, vælger hun at handle. Kun synd hun ikke slog begge politikerinviterede erobrere og sex-terrorister ihjel. Hundredetusindvis af svenske ofre fortjener efterhånden revanche. Feministstaten idømmer hende – foruden at nægte hende retshjælp for voldtægterne – lukket ungdomsstraf og 130 000 kr i erstatning til forbryderen.

At tage svenske feminister på ordet er en begynderfejl. De interesserer sig for noget helt andet med “k” – karriere. De er kommunister, der savner Sovjet, arbejderklassens voldtagne kvinder kunne ikke interessere dem mindre.

Se historien om Jennifer Sabina Andersson Dødsstraf eller selvtægt?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.