2
okt
Seneste opdatering: 3/10-20 kl. 1620
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Journalistkorpset er ansvarlige for den ukontrollerbare indvandring. Sverige er umodent og klarer ikke en sagdiskussion. Mine venner giver op og emigrerer”

Chris Forsne er journalist med en fortid på GP og SVT, men takket være mange år i udlandet befriende usvensk og fri af den svenske, totalitære kommunistfims, der hviler tungt over selv de såkaldte “borgerlige.”

På visse måder er en ægte kommunist som Ylva Johansson at foretrække for en  Reinfeldt eller Löfven. Hun viser sit sande ansigt i EU, omend hendes intelligens ikke matcher Reinfeldt, Perssson og Bildts, men svenske socialdemokraters kvalitet er stadigt dalende. De er ladt tilbage med totalitære pampere som Morgan Johansson og Mikael Damberg.

Magtpartier tiltrækker  pampere, opportunister og intellektuelt bundskrab, de har ligesom kristendommen, demokratiet og samtlige tidligere menneskelige civillisationer, deres egen død indbygget i sig. Demokratiets kvalitet er stadig dalende indtil det selvudsletter. Det er lige hvad EU Kommissionen ønsker sig. Pengemagten skal være de næste politiske magthavere.

Svenskere er sig selv nærmest, staten er ude af billedet. Sverigeshistoriens største fuck-up

Romerrigets fald ligger os nærmest, se The Truth About The Fall of Rome: Modern Parallels. Mine kommentarer: Uden de dyder, der skabte civilisationen, kan dens overlevelse ikke sikres. Man ved, at svenskere ikke kommer til at overleve andet end i bedste fald som armenere. Altså med nød og næppe.

Derfor flygter de klogeste og bedst uddannede allerede fra landet. De vil ikke have deres sønner lemlæstede og deres døtre voldtagne. De har indset at politikerne hverken kan eller vil løse de problemer, de ihærdigt har knæsat i 45 år. De har indset, at de er sig selv nærmest. Efter 1000 år er Sverige igen et klansamfund. Staten er i sammenbrud, samtidigt med at den stoltserer mere end nogensinde over  Sverigeshistoriens største fuck up.

En ond karikatur af frisind: Staten ejer dit kønsliv

Chris Forsne er en sand kosmopolit. Hun var så tæt på Francois Mitterand, at hun har en voksen søn med ham og gik ved konen Danielles side ved bisættelsen. Det er ikke sådan, man gør i RFLS’s statspuritanske  Sverige. Der fortæller staten en, hvad der er frisind.

Roland Huntford beskrev for 50 år siden, hvor centralt sex befandt sig i styringen af den svenske borger: “Sex had become the vicarious passion of a society trapped in boredom and “engineered consent.”

Hun finder forhåbentlig mening i sit dissidentskab

Læg mærke til hende, jeg læser hende, når det er muligt. Det er ude på kanten af etablissementet det eneste interessante foregår. Magtetablissementer på vore breddegrader er søvndyssende provinsielle. Forsne er hjemme i Sverige nu, og det må være hårdt. Hun finder forhåbentlig mening i sit dissidentskab.

Se også den unge Izabella Nilsson Jarvandi: “Unga i dag är nihilister”. Tror Fanden de er nihilister, børn af 68 der ikke har givet dem andet end pseudoværdier. Af “voksne” der ikke turde stå for noget andet end verdensfrelsende luftigheder.

Madammenews og grupptillhörighet

Jeg spiste frokost på Restaurant Kronborg i dag, og der hang dette evigt unge billede af Storm P. Jeg måtte et øjeblik forlade flæskesteg, gammelost og O.P. Anderson.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.