5
okt
Seneste opdatering: 6/10-20 kl. 0200
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Det svenske godhedstyranni er trådt i stedet for den tabte kristendom”

Svenska politiker missbrukar myndigheterna för sin egen vinnings skull genom att göra myndigheterna politiserade. Detta innebär att myndigheterna går politikernas ärenden istället för att helt ägna sig de uppgifter som medborgarna tror att de har inom polis, skola,


Malmø politi infiltreret af kriminel

En man som polisen misstänkte kört ett fordon som användes vid en dödskjutning i Malmö var efterlyst och hans telefon avlyssnades. Då hörde de poliser som avlyssnade mannen ett oväntat samtal – en annan polis som ringde för att berätta för mannen att han var efterlyst.

En person ringde upp och berättade för den som nu hade telefonnumret om efterlysningen i tro att det var den misstänkte mannen som svarat. När utredarna kontrollerade numret upptäckte de att det var en polis som ringde – som nu åtalas för brott mot tystnadsplikten alternativt tjänstefel. Polis åtalas – försökte ringa mordmisstänkt och berätta att han var efterlyst. – Kvinnlig polis i Malmö åtalas för att försökt varna man tidigare dömd för mordförsök.

Det er ikke den første korruption i korpset: Polis åtalas för stöld av knarkligans pengar, Hade kriminell pojkvän – polisanställd sägs upp, Anställd tankade med polisens kreditkort.

Se også 16 Muslim police in UK up on charges of child sex exploitation


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.