6
okt
Seneste opdatering: 7/10-20 kl. 1700
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sheikh Ahmad Badran said in a sermon in Jatt, Israel that the infidels should know that when the Muslims rule over them according to Islam, there will not be a single law that is not Islamic. He said that Muslims will never allow non-Muslims to rule over Muslims because Allah said infidels will never have sway over Muslims. Referring to Muslims who say that they are exploiting democracy in order to come to power, Badran advised infidels to not be fooled and explained that once these Muslims come to power, they, too, will never allow infidels to rule over Muslims.

Vi lader os villigt erobre af en herrefolkslære

Når man kalder islam en herrefolkslære, er det fordi muslimers dominans af vantro er nøje foreskrevet og nedskrevet i de  hellige skrifter. Robert Spencer kalder islam for “verdens første, systematisk nedskrevne diskriminationsmanual.” Danske politikere bør gøre sig klar over, hvad de medvirker til.

Hvad EU og Vesteuropæiske politikere i disse år udsætter Europa for, er i islams forståelse en islamisk erobring. Det kan såmænd også se sådan ud for os andre. Broderskabet ser vore politikere som deres villige hjælpere i at overtage den politiske magt i Europa.

Det er nøje nedskrevet hvordan europæerne derefter skal leve som dhimmier i Umars Pagt. Det er en apokryf pagt mellem muslimer og kristne der senere har vundet kanonisk status i islamisk jurisprudens. Den er stadig gældende uændret. Der er selvfølgelig muslimer, der ikke mener sådan, men læren af historien er, at det altid er fanatikere og bogstavtro, der vinder.

Læs alle 30 punkter der indbefatter at vi skal gå med bestemt tøj, ikke må bygge kirker, ikke må begrave vantro nær muslimer, ikke må “sige løgne om muslimer” ikke må ride med saddel som muslimer og ikke indtage ledende stillinger i samfundet. Sådan behandlede end ikke nazisterne danskerne.

68′ ernes danske og svenske børn bliver de perfekte dhimmier.

Der skulle kun 15 procent islam til at dominere al Andaluz i næsten 800 år. Det tal når Sverige i det nærmeste årti. De svenskere, der ikke tror det betyder noget at blive regeret af andre eller komme i mindretal, får deres livs overraskelse. Hvor er deres vilje til at overleve, og kunne de overhovedet overleve, hvis de besluttede sig for det i dag?

Frihed og demokrati er foræret bort til Bruxelles, ingen savner det rigtigt, 68′ erne danske og svenske børn bliver de perfekte dhimmier.

Broderskabets plan for erobringen af Europa

To svenske eksmuslimer diskuterer Broderskabets detaljerede planer for overtagelsen af Europa med tid, indvandring og mission. Sameh Egyptson er aktuel med bogen Erövringen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.