7
okt
Seneste opdatering: 9/10-20 kl. 2358
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Jeg havde aldrig troet dengang, at det ville gĂ„ sĂ„ langt med Sverige”

Jeg begyndte min Sverigeskritik nĂŠsten samtidig som Mauricio Rojas. Han var et fornuftens lys i starten af 2000 tallet, og for det blev han mobbet ud af Sverige af et enigt, umodent, fejt etablissement fra venstre til hĂžjre.

Men han havde ret, og nÄr ser han tilbage pÄ den tid samtidig som han leverer en meget dyb forstÄelse for og kÊrlighed til Sverige, som alle kan lÊre noget af. Nu er Rojas dybt bekymret for Sverige. Selvom det overvejende er fredeligt nu, tror han ikke, det vil vare. Jeg tror ogsÄ, svenskerne har sendt sig selv og deres bÞrn i krig for fÞrste gang i 200 Är. Det var dog noget at advare om, troede vi.

HĂžr ”Sverige Ă€r pĂ„ en farlig plats”

Kun syv ud af hundrede bandemordere bliver dĂžmt

Det er en retsstat i frit fald, hvor sĂ„ mange mordere gĂ„r fri for straf. Ud af hundrede mordere bliver bare 25 tiltalt. Af dem bliver kun en tredejedel nogensinde dĂžmt. Overlagt mord blandt indvandrerbander er straffemĂŠsigt nĂŠrmest gratis, hvorfor antallet bare eksploderer. Barbariet er stukket helt af for den stadig mere kompromitterede svenske ‘multikultur.’

Antalet skjutningar ökar lavinartat i Stockholm. Men Veckans Brotts genomgÄng visar att endast en tredjedel av de Ätalade fÀlls. Det krÀvs ett filmat mord för att fÄ nÄgon dömd i dag, sÀger polisen Nadim Ghazale.

Veckans brott har tagit del av Stockholmspolisens genomgÄng av dödsskjutningar under Ären 2013 till 2018, och gjort en egen sammanstÀllning för 2019. Av det framgÄr att endast 21 av totalt 84 mord med skjutvapen under den aktuella perioden lett till Ätal, det vill sÀga en fjÀrdedel. Bara en tredjedel av de Ätalade fÀlls för gÀngmord.

Man kan se det omtalte afsnit af Veckans Brott her, 30 minutter.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.