7
okt
Seneste opdatering: 9/10-20 kl. 2358
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Jeg havde aldrig troet dengang, at det ville gå så langt med Sverige”

Jeg begyndte min Sverigeskritik næsten samtidig som Mauricio Rojas. Han var et fornuftens lys i starten af 2000 tallet, og for det blev han mobbet ud af Sverige af et enigt, umodent, fejt etablissement fra venstre til højre.

Men han havde ret, og når ser han tilbage på den tid samtidig som han leverer en meget dyb forståelse for og kærlighed til Sverige, som alle kan lære noget af. Nu er Rojas dybt bekymret for Sverige. Selvom det overvejende er fredeligt nu, tror han ikke, det vil vare. Jeg tror også, svenskerne har sendt sig selv og deres børn i krig for første gang i 200 år. Det var dog noget at advare om, troede vi.

Hør ”Sverige är på en farlig plats”

Kun syv ud af hundrede bandemordere bliver dømt

Det er en retsstat i frit fald, hvor så mange mordere går fri for straf. Ud af hundrede mordere bliver bare 25 tiltalt. Af dem bliver kun en tredejedel nogensinde dømt. Overlagt mord blandt indvandrerbander er straffemæsigt nærmest gratis, hvorfor antallet bare eksploderer. Barbariet er stukket helt af for den stadig mere kompromitterede svenske ‘multikultur.’

Antalet skjutningar ökar lavinartat i Stockholm. Men Veckans Brotts genomgång visar att endast en tredjedel av de åtalade fälls. Det krävs ett filmat mord för att få någon dömd i dag, säger polisen Nadim Ghazale.

Veckans brott har tagit del av Stockholmspolisens genomgång av dödsskjutningar under åren 2013 till 2018, och gjort en egen sammanställning för 2019. Av det framgår att endast 21 av totalt 84 mord med skjutvapen under den aktuella perioden lett till åtal, det vill säga en fjärdedel. Bara en tredjedel av de åtalade fälls för gängmord.

Man kan se det omtalte afsnit af Veckans Brott her, 30 minutter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.