8
okt
Seneste opdatering: 9/10-20 kl. 2303
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

DR: “Når du bliver ked af det, hvad er det så over? Du skal ikke undskylde at blive ked af det”

Nå ja, kvinderne er det også, i al fald elitens, men ingen mandlig dansk politiker ville bare i 1970 have drømt om at opføre sig, som Jens Rohde gør her. Jeg hørte dette i det fjerne ved 11 tiden, og tænkte “Hvem er dog denne person, der har været ude for så forfærdelig en tragedie.” Grænsen for tragedier har virkelig forskubbet sig med 68 ernes børn, nu jeg blev klar over hvem denne vamle mand var, som jeg troede var løgn.

 Vi kan slet ikke slippe for deres inderligheder

Jens Rohde er i medfølende psykologbehandling i P1, og han kan godt skamme sig, hvis jeg skulle råde ham. Hans psykiske sammenbrud kommer efter ét minut. Én ting er Jens Rohde, en anden er at DR P1 fuldstændig solidariserer sig med ham og partiet. Rohde og DR har – som Winkel Holm skriver – lavet offentligheden om til en skriftestol. Vi kan slet ikke slippe for deres inderligheder.

Dette fortæller os, at vores mediepolitiske elite mellem 35 og 50 år, er syg. Disse mennesker behøver det terapeutiske samfund. De voksne døde i forrige generation. Det skrøbelige og krænkede sidder nu i formodet voksne menneskers DNA. Man kan høre hele den hændervridende smøre her, hvis man ikke bliver for deprimeret og får brug for at tilkalde en terapeut. Jens Rohde det er nu vi skal huske barmhjertigheden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.