9
okt
Seneste opdatering: 10/10-20 kl. 0822
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Paludan har været svensker siden 1989. Indrejseforbudet var ulovligt

Svensk polis i Region Syd har överträtt den svenska grundlagen, då det framgår av regeringsformen att ingen svensk medborgare kan nekas inresa i Sverige. Nu kommer jag kräva ersättningskrav av Justititekanslern. Dessutom ska vi straffa den odugliga svenska regeringen genom att bränna koraner överallt, säger Paludan.

Foto © Snaphanen.dk. Paludan: Jeg har fået anerkendt svensk statsborgerskab. Svenske medier skal lige – som altid med “statskontroversielle nyheder” – fordøje den. Det er naturligvis “kontroversielt,” at både politi og regering har brudt den svenske grundlov. Mediernes seneste i dag hedder: Paludan begär skadestånd på en miljon av svenska staten.

“Den kreative klasse” mangler et signal fra den store leder

For hvad skal Morgan Johansson mene? Der kan gå helt op til flere døgn, inden pressen ved hvordan de skal skære en historie, og indtil da er den ikke sket. Centralkommissionen skal først meddele sig, inden da, er “den frie, statsstøttede presse” i vildrede.

“Den kreative klasse” mangler et signal fra den store leder – det store lederkollektiv, naturligvis. Vi er ikke helt i Nordkorea, men Stockholm og Bruxelles ligner stadig mere. Der er en fri presse, det er den alternative, og den vil snart blive forbudt. Fri information er blevet for farlig for magten.

Alternativpressen skal ikke tænke sig om så længe: BEKRÄFTAT: Inreseförbudet mot Paludan olagligt – är svensk medborgare sen 1989. Læs endelig kommentarerne, dette er lige så sjovt som cirkus de Radikale luskefise og lårklappere..

Eric Semmour er blevet dømt

“Indvandrerne i dag er kommet for at erobre Europa”

En bøde på 10.000 euros (74.420 DKK). Mange Vesteuropæiske politikere har nu indset, at de og ingen andre har plantet alvorlige konflikter, og de har ikke noget rationelt svar på det andet end at dømme dem ved domstolene, der omtaler dem. Det er som at pisse i bukserne for at holde varmen, men vi ser det i hele Vesteuropa, og det vil formentlig kun blive værre.

Spændingerne mellem politikerne og europæerne vil vokse af endnu en grund, hvor disse politikere også i egen interesse burde deeskalere dvs. repatriere i stor stil inden politikerklassen står som skyldig i omfattende, pan-europæisk borgerkrig. Hvis de ikke skulle vide det, kan jeg godt fortælle dem, at det har de ikke lyst til.

For læsere, der har fulgt lidt med i sagen om den franske essayist, journalist og forfatter Éric Zemmour, kunne det måske have interesse at vide, hvordan den sluttede. Zemmour er blevet idømt en bøde på 10.000 euro. Den kriminelle handling lyder på fremprovokation af had i forbindelse med en tale, han holdt ved et møde hos den politiske højrefløj i øvrigt for fulde huse.

Zemmour påpegede, at indvandrerne i dag er kommer for at erobre Europa. Jamen det erkender de jo åbenlyst selv. Det er også sandt, at der sker en forbindelse mellem den stigende indvandring og den stigende kriminalitet med attentater i gaderne begået af folk, som råber had over de vantro.

Zemmour talte også om islamisk levevis, som franskmænd i dag opfordres til at underlægge sig, og han anklagede den franske stat for at være i gang med at udskifte det franske folk med et andet. Se det hele Éric Zemmour har fået sin dom


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.