11
okt
Seneste opdatering: 12/10-20 kl. 1519
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Folket mod formuerne

Hvis man fortæller en gennemsnitseuropæer, at det amerikanske valg står mellem nation/demokrati og globalisme/pengenes politisk magt, forstår de ikke en lyd. Det skyldes en skandaløs agitatorisk journalistik i Europa, der i lige så høj grad som CNN og N.Y.T har forladt alle journalistiske ambitioner og er blevet ren propaganda. Du kan ikke stole på europæiske medier, slet ikke de privatejede.

Hvorfor Danmarks Radio, der ikke har nogen milliardærejere, er med på samme galej, er ikke helt let at svare på. Hvorfor skal vi støtte en præsenil marionet som Biden, der ligesom hans parti er pumpet fuld af milliarder af dollars af Soros, Bill Gates og Jeff Bezos. Det burde DR tvinges til selv at svare på af borgerlige politikere, men de fleste af dem er også helt blanke på valgets centrale spørgsmål.

Jeg vil foreslå helt at bojkotte dansk journalistik om det amerikanske valg, der også er vigtigt for den nationale kamp europæerne er tvunget ud i af globalisternes dækorganisation EU. Se også Wall Street Journal i dag: An American Coup Attempt.

Joe Biden og Kamala Harris er på en tur med det pompøse navn ‘Battle for the Soul of the Nation bus tour.” Produktionen må lægge popmusik ind over applauserne for at skjule, at det er lyden af under 100 klappende mennesker. De to må have det som Gøg og Gokke, der spillede for ret tomme huse på deres sidste Englandsturne i 1954.

Den alternative bogmesse i Stockholm, 2020

Det varer i seks timer, og der er mange talere og debatter. Dan Park, Mikael Wilgert, Lars Bern, Jan Sjunnesson, Katerina Janoush, Lars Bern, Peter Springare, Arne Weinz, Den vrede Perker og sådan fortsætter det. Det er inddelt i sektioner så man kan græsse rundt i det, man vil høre. Man kan se hele listen her


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.