12
okt
Seneste opdatering: 12/10-20 kl. 1529
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg er for nation og folkestyre, ikke for big tech, big pharma, big media og big banks politiske magt

Det er forbløffende hvor mange mennesker der ikke undrer sig over det unisone had til Donald Trump. Hvorfor bryder de globalistbetalte Demokrater alle det demokratiske spils regler for at komme ham til livs? Hvorfor spørger  Trumpforagterne ikke sig selv, hvad alle disse medier og politikere har til fælles, når de kan gentage for længst tilbageviste løgne om ham? Er deres had ikke så meget i overkanten, at de bliver mistænksomme? Jeg blev.

Jeg støttede tøvende Trump i 2016, fordi jeg vidste hvilken svindler Hillary Clinton var, og vidste ikke noget videre om Trump. I dag er jeg ikke tøvende længere. Jeg er for nation og folkestyre, ikke for big tech, big pharma og big banks politiske magtovertagelse.

Remnant tv og avis er amerikansk og katolsk. Se Vores teknototalitære fremtid og Agenda 2030: Monstret bag glansbilledet. Et kommunistisk manifest for hele verden hvis du vil lære lidt om Trumps modstandere, som vestlige medier ikke rapporterer om, fordi deres ejere ikke vil have det.


Document møder Hege Storhaug

“Vi lever i en fornægtende og løgnagtig tid”

Hege Storhaug har den store side Human Rights Service i Norge, og har været masser af gange i København siden 2006. Her er hun ved præsentationen af ‘Islam – Den 11. landeplage’ i København. Sidst jeg mødte hende var det for en gangs skyld i Oslo til en middag med Steve Bannon for et år siden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.