15
okt
Seneste opdatering: 16/10-20 kl. 0026
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Twitter og Facebook blokerer poster om historien. De saftigste ting  er næppe sluppet endnu. Big Techs politisering har nu nået demokratitruende proportioner. Det er uger efter at to ledere fra begge firmaer blev ansat af Joe Biden.

De historier New York Post lækkede i går, er nok den sidste pind i Joe Bidens ligkiste. Den bliver svær at begrave for selv den mest fanatiske Demokrat. Det bør Biden ikke kunne overleve, men Big Techs politisering har nu nået demokratitruende proportioner, så ingen kan forudsige udfaldet af valget.

Hunter Bidens laptop er dukket op i indleveret af en computerreperatør. Den blev ikke afhentet, så han overgav den til FBI, der sad på den i et halvt år uden at foretage sig noget, men så fik avisen en kopi af harddisken igår, reparatøren havde taget, og den indeholder artige sager. Timingen er selvfølgelig velovervejet, og det er nok en flertrinsraket hvor de saftigste ting endnu ikke er kommet.

Joe Biden alt om den fordrukne, kokainsnusende Hunter Bidens forretninger med forskellige diktaturstater,  han har løjet hele tiden. Pornografiske ting, Hunter vind og skæv i et ukrainsk badekar. Det er en meget omfattende sag, hvor detaljerne står bedst at læse i New York Post.

Videoerne kan man se således: Tuckers ovenfor er den hurtige indføring. Trump kommenterede selv de fremkomne emails på et rally i går. Rudy Guillani og Steve Bannon går detaljeret ind i graden og omfanget af Bidens familiens korruption, som er som taget ud af den værste bananrepublik. Det er partsindlæg, men de ved, hvad de taler om.

Det er snart et døgn siden historien lækkede – vil danske medier tie den ihjel? Tror de virkelig, de kan medvirke til at få vraget Biden skubbet over målstregen? Det er nok en smule indbildsk. Se også Big Tech setter foten ned: Ingen får avsløre en korrupt presidentkandidat. -Vi bestemmer. (Kl 8 har Berlingske historien: Tabloidavis udgiver eksplosiv historie om Bidens søn – men den må ikke deles på Twitter.)

Hunter Biden Might Have Recorded Himself Banging Underage Kids

Biden med Burisma ledelsen, som han hævdede ikke at kende noget til


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.