18
jun
Seneste opdatering: 19/6-21 kl. 1309
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hirsi Ali interviewes af det svenske tidsskrift Kvartal på engelsk. En del af det hun siger, kan i Danmark efterhånden tangere det selvfølgelige, men hun undtrykker det så klart at det også er værd at høre på denne gang.

I Sverige har hun af venstreideologiske grunde været en ikke-person af den enkle grund, at islam trumfer kvinderettigheder og feminisme – i et selverklæret feministisk, ligestillet land. Tyg lige på det!

At hun er “kontroversiel” i Sverige siger mest om elitens grænseløse hykleri, falskhed og fjendtlihed overfor kvinder. Den er blevet til kvinders værste fjende hånd i hånd med den militante fjerdegenerationsfeminisme, en del af den kommunisme, der lever videre efter 1991.

På enkelte punkter er hun et nummer for liberalistisk for mig. Hun synes at tro, at man kan ændre sexuelt-voldelige, i realiteten krigsførende, muslimske mænd, når de først har nået kønsmoden alder. Glem det. Personer der bekriger os, skal overhovedet ikke ind over vores grænser, de skal ikke befinde sig i vores lande. Er der hundredetusinder, får vi aldrig fred før vi har smidt dem alle ud. Det er ikke særlig liberalt, men det er sund fornuft og det er en kærlighedsgerning overfor kvinder og efterkommere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x