29
mar
Seneste opdatering: 29/3-22 kl. 1257
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Mørk fremtid. Måske er det allerede for sent, at redde situationen”

Men verden trues af stadig flere ulykker, så man kommer til at tænke på Guillaume Fays udtryk “The convergence of catastrophes,” (katastrofernes sammenfald) render Europas suicidale indvandring ingen steder. Beskrivelserne af katastroferne bliver stadig flere og voldsommere, og intet forebyggende gøres ved den kulsorte fremtid, vi har installeret til vores børn.

Senest har den franske diplomat og tidligere sikkerhedschef Pierre Brochand vakt opsigt med en særdeles skarp artikel om indvandringen i Le Figaro: «L’immigration est le défi le plus redoutable auquel nous sommes confrontés» På svensk: Tidigare spionchefen om invandringen: Största hotet mot den civila freden.

En anden vigtig artikel om indvandringens nu mærkbare nedbrydning af velfærdssamfundet, står den finske professor Kyösti Tarvainen for. Den er ikke så slem i Danmark endnu, men svenskerne har mærket den i flere år, trods det at de for 25 år siden afskaffede et af Europas største forsvar for at få råd til mere velfærd.

Men idag er der råd til mindre, fordi politikerne brugte midlerne til den største pengesluger af alle: Masseindvandringen. Det kommer også til dansk velfærd, garateret af – netop velfærdspartierne. Er det for avanceret for deres vælgere at forstå, de som elsker velfærden? Læs: Stigande kostnader för invandringen drabbar de nordiska välfärdsstaterna.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.