7
apr
Seneste opdatering: 11/4-22 kl. 2257
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“They wanted war, and they wanted Putin gone”

Popkoncerter for Ukraine, flag for Ukraine. Jeg var en tur rundt på Sjælland i bil forleden, og så ukrainske flag hænge fra de mest uventede flagstænger. Højskoler, private villaer, virksomheder. Det bliver uden mig. Jeg ved, som min gamle ven her for lidt, og det jeg ved opfordrer ikke til sådan en skråsikkerhed, som de vestlige, efterhånden propagandamedier medier lægger op til. Jeg traf Weston i Bruxelles for 14 år siden på en pub-crawl, og jeg tænkte, at det er den slags intellektuelle, hæderlige personer, der aldrig bliver valgt, selvom de søger ind i politik i en kortere periode, indtil de giver op. Selvfølgelig opgiver intelligente mennsker politik, som regel inden politik opgiver dem simpelthen fordi, de er intelligente.

Jeg fornemmer, jeg skal trækkes rundt i manegen, og så bliver jeg kontrær, og vi der husker Cuba-krisen bryder os ikke om kriser mellem atommagter. Det er som om de ikke længere skræmmer mennesker. Vænner man sig til dem? I 1962 var verden lammet af angst. – Jeg indskrænker mig til at anbefale Henning Duus for videre forståelse af tiden: Tidl. lektor ved Hærens Officersskole: Rusland er i gang med at tilpasse sig Kina – Europa vil være permanent i defensiven i en konfliktfyldt fremtid

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x