16
apr
Seneste opdatering: 17/4-22 kl. 1140
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sverige har passeret the point of no return”

Idag, i denne måned, er det præcis 20 år siden jeg begyndte at skrive om Sveriges vanvittige indvandring offentligt og for alvor selvom jeg også havde publiceret lidt hos Jan Milld allerede i 2001. Ingen medier ville have emnet diskuteret. Hvor meget jeg og Sverige fik ud af det, kan enhver se med egne øjne.

Helena Hedlund skriver idag med afsæt i de muslimske optøjer de sidste to dage i svenske byer, artiklen “Kampen om Sverige har begynt. The point of no return är passeret.”

At se ting længe før de fleste andre, giver nok en er særligt sort syn på samtidens hændelser, men jeg kan bevidne, at man også kan væne sig til det syn, selvom man også må tvinge sig selv til det, når man gerne ind imellem vil betragte livet med mildere øjne. Edlunds artikel skulle gerne komme her sidst på dagen.

Jeg har forlængst forsonet mig med, at det er alt for sent at løfte en finger for Sverige. De første år troede jeg, at jeg kunne spare nogen for noget, men det har jeg forlængst opgivet. Nu beskriver jeg kun det uundgåelige. Vesteuropæerne vil ikke se, hvad der kommer til at ske med dem, og derfor vil det ske. Også i Danmark før eller senere.

Se også BITTE ASSARMO: Muslimer med rätt att starta upplopp?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.