30
apr
Seneste opdatering: 5/5-22 kl. 2112
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Med lidt held dør de gamle hurtigt

Lægen, psykiateren Anita Nilsson fortæller, at ældreboliger nedlægges over hele Sverige under påskud af renovering, og ofte flytter nyankomne asylanter derefter ind. De gamle passes af indvandrere, der ikke kan svensk og ikke har nogen uddannelse. Så slemt er det ikke i Norge og Danmark, som der sammenlignes med.  Der spares først på de gamle, de protesterer mindst, og med lidt held dør de kort efter at de er blevet smidt ud af deres hjem. Flere kan ikke tåle omplantningen i deres høje alder, og dør kort efter.

I mange år kunne man – ganske vist for døve øren – advare Sverige, men nu er tiden desværre kommet til at høste det, der er sået i 30 års tid, og de der betaler først for samfundseksperimentet, er de svageste: Gamle, syge, børn, kvinder. Det er svensk humanisme og feminisme på én og samme gang, og den cocktail er en ægte tragedie.

Svensk ambassadør: Hør hvor vi gungrer

Af Lars Hedegaard

Sveriges ambassadør i USA, Karin Olofsdotter, fik i går amerikansk fjernsynstid til at reklamere for svensk medlemskab af NATO.

Den 24. februar, forklarede hun, var skelsættende i Sveriges historie, idet det viste sig, at Rusland faktisk fulgte op på sine trusler.

Ambassadøren forklarede, at Sverige har meget at tilbyde alliancen. Landet har et stort militærindustrielt kompleks, det bygger sine egne fly og undervandsbåde, og har arbejdet tæt sammen med NATO i mindst 30 år. “Så vi har virkelig vist solidaritet”, sagde Olofsdotter, som også understregede, at Sverige er et stabilt demokrati og kæmper for menneskerettigheder, hvor det kan.

Problemet, som ambassadøren ikke kom ind på, er, at Sverige ikke kan sikre menneskerettighederne i Sverige, hvor muslimske bander mange steder har taget kontrollen, hvor få tør sige deres mening, og hvor politifolk må flygte for livet. Hvad Sverige har at tilbyde NATO, er et land i indre opløsning, og et land i opløsning kan ikke være et stabilt demokrati.

Det er muligt, at Sverige rasler med våben. Spørgsmålet er, hvad de bliver brugt til, når Muhameds krigere om et par årtier sidder ved bordenden i Stockholm.

(Snaphanen): Gå ikke glip af Ivar Arpi: Vi förlorade, islamisterna vann

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x