3
maj
Seneste opdatering: 5/5-22 kl. 2109
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Teaterdemokratierne i “den frie verden”

og hvis nogen tænker Løkke, Pape og Ellemann og hvad de “borgerlige” ellers hedder, så er det helt rigtigt tænkt. Hør ikke mindst kravene til genoprettelsen af et ægte, svensk demokrati hen imod slutningen af Stenlunds indlæg.

Det meste kan umiddelbart overføres på det danske teaterdemokrati. Her er det store spørgsmål også at afdække, hvilke stærke, udenlandske, ikke-demokratiske kræfter, der sørger for at vore toppolitikere altid er i flugt med deres interesser. En fri presse kunne besvare spørgsmålet ved at kulegrave deres økonomi, og se hvem der belønnede dem efter veludført gerning. Hvordan blev Reinfeldt 22 mio kroner rigere om året, da han fratrådte?Det kunne en  fri journalistik besvare, men det kan vi glemme alt om at få at vide.

Men ser vi på, hvordan den samlede danske presse har forholdt sig til de sidste ti års store spørgsmål – klima, Trump, covid og Ukraine – er vi godt klar over, at vi ikke har den frie presse, vi har på papiret. Dens vilje ligger i statsministerens lomme, og hun har gjort journalistfaget til simpel prostitution. Snart får vi endnu et bevis på det: Folkeafstemningen om en EU-hær.

Vaccineskadede demonstrerede i Stockholm

hør også gerne resten af Swebbtv nyheter, så får du en ide om, hvordan frie, uafhængige nyheder lyder, og det er du ikke nær så vant til, som du tror. De første fire minutter af Nyheter og på Tala om det.se.

“I USA/EU er der rapporteret en million bivirkninger, og det er kun omkring en procent af det virkelige antal. Halvdelen af verdens befolkning er vaccinerede, og halvdelen af dem får livsbegrænsende bivirkninger”

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x