23
nov
Seneste opdatering: 23/11-22 kl. 0846
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Covid er politik, politik er Covid og desperation er tyranners sidste gisp”

Ryan Cole, der er doktor i patologi, virologi og immunologi, var den første der lagde mærke til, at Covid-sprøjterne forårsagde en markant stigning i kræfttilfælde – senere kaldet “turbo-kræft” eller “wildfire cancer” fordi de blussede op på meget kort tid. I løbet af en måned eller to kunne selv meget unge mennesker være døde. Han deltog i konferencen Do No Harm med navne som kardiologen Aseem Malhotra,  biotech-forskeren Astrid Stuckelberger og Alexandra Henrion-Caude.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x