6
jan
Seneste opdatering: 6/1-15 kl. 2212
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gallerist Henrik Rönnquist: PEGIDA i Sverige

Det er al ĂŠre vĂŠrd af Rönnquist, men at sige i Sverige idag – med over 600.000 muslimer – at man ikke vil islamiseres, er unĂŠgtelig et par postgange for sent.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona Fransson
9 years ago

Hej SkĂ„ning! Först vill jag sĂ€ga: Jag Ă€lskar Pat Condell! Nu till Israels 20% araber. Jag vet inte om alla 20% Ă€r israeliska medborgare, men en sak som Knesset just nu diskuterar Ă€r de arab-israeliska medborgarna och dĂ„ sĂ€rskilt dem som inte vill göra militĂ€rtjĂ€nst Den Ă€r nĂ€mligen obligatorisk för kvinnor, tvĂ„ Ă„r, och mĂ€n tre Ă„r, om de Ă€r friska sĂ„ klart. En hel del av muslimerna vill inte göra den och nu Ă€r detta uppe till diskussion. Hur det slutar vet jag inte Ă€n. Men röster har höjts att om de inte vill göra den, kommer deras medborgarskap… Read more »

SkÄning
SkÄning
9 years ago

Att det skulle vara för sent nÀr vi har 600 000 muslimer i landet, tror jag förvisso inte pÄ. Jag tror egentligen inte heller pÄ siffran 600 000, utan snarare en dryg miljon. Kalla det magkÀnsla, men vad jag ser omkring mig och en extrapolering av invandringens siffror sÀger mig att jag inte har fel.

Hursomhelst. Israel har 20% araber varav de flesta Àr muslimer. De hanterar det. Ett land med överlevnadsinstinkt och som Àr Àr Àrlig vad de stÄr för, kan hantera uppÄt 20% muslimer. En vek nation, som inte vet vad den Àr, kan inte göra det.

intetnavntak
intetnavntak
9 years ago

“dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk og alle de andre europĂŠiske folk i stĂŠrk forening” Selv om de fĂžrste nationer er gode, lyder “alle de andre” tilfĂžjelsen som eussr. Det er ikke fĂžrste gang, de vestlige europĂŠiske lande har samarbejdet. Vi ved dog befolkning er lig med identitet, at vi aldrig har haft sĂ„ stor mĂŠngde indvandring. Dette er et nationalt problem. Kig ikke ud ad mod eussr. “Danmark vil blive stĂŠrkere af denne kamp.” Det er en ny form for trussel, sĂ„ det mĂ„ vi hĂ„be. Der skal dog ikke kun lĂŠres i det som er Ă„ben lyst, men ogsĂ„… Read more »

Boethius Victor
Boethius Victor
9 years ago

Det handler altsammen om identitet. PEGIDA er en protest mod det identitetstyveri, som vestlige politikere udĂžver mod deres vĂŠlgere. Politikerne er tricktyve, som prĂžver at bedrage og stjĂŠle fra deres deres vĂŠlgere. Dette gĂŠlder ogsĂ„ i Danmark.  Socialdemokraternes seneste kampagne, “Det Danmark, du kender”, er det seneste eksempel pĂ„ et identitets-trick-tyveri, begĂ„et ved hĂžjlys dag. Socialdemokraterne vil forsĂžge at blĂŠnde vĂŠlgerne med en nationalt forankret semiotik og symbolik og i forvirringen fortsĂŠtte deres transnationale revolution. De forsĂžger at stjĂŠle danskernes identitet med velkendte og elskede kategorier, men deres snak dĂŠkker bare over at fortsĂŠtte kampen mod Danmark og danskerne. Vi… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x