1
jun
Seneste opdatering: 2/6-18 kl. 1126
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Dette er en meget god samtale, som jeg fÞrst har fÄet hÞrt nu. Det er vejrets skyld, og det bliver det ogsÄ i nÊsten uge. Hvis nogen mod formodning ikke skulle vÊre fortrolige med, hvad jeg mener om forskellige politiske emner, som Gerard Batten lige prÊcis min mand. Jeg talte pÊnt om ham forleden, og det er sgu dejligt at kunne gÞre om en politiker en yderst sjÊlden gang. Vi har brug for hundredevis af hans slags, hvis vi bare skal hÄbe pÄ, at vore lande bliver udholdelige at leve i for vore bÞrn. Jeg tror som bekendt, at Sverige har passeret et tragisk tipping point.

(Vejret fortsĂŠtter nĂŠste uge, det bliver nok ‘light blogging.’ Med alderen bliver vintrene sejre og sejere, nĂ„r nĂ„r ens tĂ„lmodighed bliver belĂžnnet, som den gĂžr nu, sĂ„ hiver det i hver fiber i kroppen.) Se ogsĂ„ Brittany Pettibone med den tyske politiker, der tilbĂžd Tommy asyl i Tyskland.

Hvad ingen politiker kunne drĂžmme om at fortĂŠlle dig

BemĂŠrk den blĂ„ stabel til hĂžjre. Det er det befolkningsoverskud FN og EU er fast besluttet pĂ„ at overfĂžre en stor del af til Vesten, og som ingen main stream politikere vover at tale ĂŠrligt om eller imod. Det fortsĂŠtter, og du fĂ„r ingen grund til, at det gĂžr. Dansk politik er infantil, den handler kun om dagen i morgen, burkaforbud, StĂžjberg og Thulesen Dahls festkager over “100 stramninger, der ikke vil virke”. Det er et rĂžgslĂžr til ĂŠre for dig, og du ryger pĂ„ det, eller ogsĂ„ er det muligvis inkompeterncen hos dem, der sidder i Folketinget. Eller begge dele.

Vi er allerede solgt af dem, men hele handlen er endnu ikke gÄet igennem. Der stÄr FN og EU pÄ alt, hvad der kommer til at gÄ galt for Vesten. Derfor siger feje, afmÊgtige politikere ikke et kvÊk, mens de sÊlger dine bÞrns fremtid, og hÄber de selv er gÄet pÄ pension, nÄr du opdager det.

FN s befolkningsprognose til Ă„r 2150

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x