18
jun
Seneste opdatering: 18/6-18 kl. 1424
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg tilskriver det min ungdommelige naivitet, at jeg hoppede pÄ politikernes smÞr- og bacon lÞgne i 1972, og var med til at stemme Danmark ind. Det har lÊrt mig, at valgretsalderen bÞr vÊre sÄ hÞj som muligt. Kun populistpolitikere Þnsker en lav valgretsalder, og det er stort set dem allesammen. IsÊr venstreflÞjen, der er pop og for kulturÞdelÊggelse.

For at kompensere for unge og dumme vĂŠlgere, har politikerne tĂžmt Folketinget for magt, sĂ„ det i det mindste kun er Bryssel, der beskadiger vores land. Jimmie Åkessons siger noget, man ikke hĂžrer DF sige: Åkesson vill se folkomröstning om EU-medlemskap inom fyra Ă„r,  og sĂ„ kalder han ganske rigtigt EU en ”stor korruptionshĂ€rva.” TvĂŠrtimod DF: Thulesen Dahl: Jeg vil ikke anbefale et dansk exit fra EU.

Uhrskov:  Artikel 13 minus to dage

SĂ„ nĂ„ede afstemningen i EU Parlamentet ogsĂ„ at komme i en dansk avis inden pĂ„ onsdag. (Se eventuelt EU’s artikel 13 – et hidtil uset censurredskab:

Igen bĂžr det stĂ„ klart, at der her er tale om et muligt indgreb, der kan fĂ„ de allerstĂžrste og mest alvorlige konsekvenser for retten til at kunne udtrykke sig pĂ„ nettet med behĂžrig angivelse af kilde eller kilder. Fremover kan det blive sĂ„dan, at en maskine – et filter – uden videre fjerner dokumentation for ens pĂ„stande, alene ud fra antagelsen om, at det kunne vĂŠre i strid med ophavsretten, at jeg f.eks. linker til en udsendelse fra BBC om Donald Trump.

Hvis jeg har forstÄet dette forslag til lovgivning fra EU-kommissionens side korrekt, er der tale om det hidtil hÄrdeste angreb pÄ ytringsfriheden i Europa siden 1945. Denne EU-lov vil logisk betyde, at isÊr alternative medier fÄr fjernet de links, der dokumenterer deres pÄstande.Jeg lader mig gerne korrigere, hvis der er noget, jeg har misforstÄet, men dette smager af meningskontrol af den virkeligt hÄrde slags.

EU-kommissionens forslag lyder som noget taget ud af George Orwells ”1984”, et dystopisk Europa, hvor almindelige mennesker ikke léngere kan finde kilderne til sandheden. Disse kilder fjernes i stedet af en maskine. Hvad hvis der i fremtiden vil vére massiv censur af internettet?

Se ogsÄ:

PÄ onsdag förbjuder EU lÀnkar pÄ Internet

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x