17
okt
Seneste opdatering: 17/10-18 kl. 2225
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

StĂŒrzenberger interviewer Katie Hopkins

PĂ„ linket her, bytter de interevierrollen, og man hĂžrer ogsĂ„ Hopkins interviewe AfD politikeren Uli Henkel: Katie Hopkins ĂŒber Bedrohung durch den Islam in Großbritannien.

Islamophobia Awards 2018

Ordet ’islamofobi’ er en fĂŠlde lagt af islamister i den hensigt at vanskeliggĂžre islamkritik, skriver Robert Redeker. Det tjener fĂžlgelig samme formĂ„l, som nĂ„r Organization of the Islamic Conference (OIC) kalder islamkritik for ‘had’ og ‘racisme,’ og konstant krĂŠver det forbudt i FN. Det er en begrebsforvirring, der skal gĂžre hele verden fri for islamkritik, sĂ„dan som den islamiske verden har vĂŠret i 1400 Ă„r.

Kan OIC bestemme, skal Europa tilbage til 1500 tallet, hvor kÊttere blev brÊndt pÄ bÄlet.

Muslimer kan ikke lide kritik, de er ikke vant til det, og verden skal vĂŠre som islam, ikke omvendt.

Sverige fÄr et ekstremt dramatisk 21. Ärhundrede.

Det var det, den danske Muhammedkrise drejede sig om: Islams tabuer skulle nu gÊlde i Europa, som Bernard Lewis bemÊrkede. Havde det islamiske herrefolk ikke haft sÄdan et kissejav med at erobre Europa, kunne de nok have lykkedes at overrumple de historielÞse europÊere. Nu er det mere tvivlsomt, om vi ikke blev advaret om erobringen i god tid i forvejen. Undtagen svenskerene, der ikke lÊrer af nogenting som helst. Sverige fÄr et ekstremt dramatisk 21. Ärhundrede.

Spejlblanke pÄ islam

Almindelige europÊere fik en tidlig advarsel om, hvad politikerne havde rodet dem ind i. Politikerne var naturligvis lige sÄ spejlblanke pÄ islam, som befolkningen i al almindelighed. En del af dem er det stadig, og de er farlige for deres omgivelser.

Ordet ‘islamofobi’ har aldrig vĂŠre noget hit i Danmark. Danskerne – bortset fra pĂ„ venstreflĂžjen, P1 og Politiken – har Ă„benbart en mere fĂžlsom bullshit-detector, end jeg ville have tiltroet dem. Organisationen med det gribende navn Islamic human rights commission, er tĂŠt forbundet med Teheran og Khomeiny. Jeg kunne godt have fundet nogle meget bedre ‘islamofober,’ men du kan stemme pĂ„ fĂžlgende: Amanda Spielman, Boris Johnson, Jayda Fransen, Katie Hopkins, Maajid Nawaz, Morrissey, Richard Dawkins, Rowan Atkinson, Theresa May,Sadiq Khan (!)Tommy Robinson, Nigel Farage, Jacob Rees-Mogg, Sarah Champion, Conservative Party

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
5 years ago

Jeg har pÄ et tidspunkt lÊst, at ordet islamofobi er opfundet og udbredt af det iranske prÊstestyre. Kan nogen be- eller afkrÊfte korrektheden at de skulle stÄ bag?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x