24
okt
Seneste opdatering: 25/10-18 kl. 0129
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Glenn Beck interviewer Robert Spencer – et lynkursus i islam for politikere, som ikke vil høre. “Vesten har mistet sin vilje til at leve.”

Her kunne vestlige politikere virkelig lære noget om islam pĂĄ bare fem kvarter – hvis de ville. Men de vil hellere bringe Vesten i større og større fare, der vil koste flere og flere menneskeliv, og forfølge dem, der advarer dem i disse ĂĄr. (Se f.eks. Tommy Robinson eller Lars Hedegaard). PĂĄ den mĂĄde minder denne periode om 30’erne, bare trukket noget længere ud i tid.

De der advarede tidligt blev ikke hørt (Churchill, Nic. Blædel), eller fik lukket munden (Torgny Segerstedt.) Hvis man ikke forstår sin fjende, har man allerede tabt, og fjenden er islam (som er Koran og Muhammed), ikke den enkelte muslim, som kan mene alt muligt, som det kan koste dem hovedet, at sige højt. Men der er kun én islam, som Erdogan rigtigt siger, og alle fire lovskoler er enige om det væsentlige: Islam er én bestemt ting.

Spencer mĂĄ være en af de fĂĄ ikke-muslimer, der kan Koranen udenad. Han ved, hvad han taler om, derfor mĂĄ han nu ikke rejse ind i England, hvis politikere ligesom andre Vesteuropæiske, forsøger at forhindre en mur – sandheden – i at vælte ned over dem. De lever pĂĄ lĂĄnt tid, desværre gør hele Vesteuropa ogsĂĄ. I 1400 ĂĄr  har islam betydet krig. Det gør det ogsĂĄ denne gang, stol pĂĄ det.

Robert Spencer er græsk-ortodoks kristen, hans bedsteforældre fik valget mellem at konvertere til islam eller forlade det Det Osmanniske Rige i 1918. De kunne også have fået valget mellem at konvertere eller dø, som Koranen foreskriver. De var heldige. Interviewet blev publiceret i går.

Ungarn – det forjættede land – med undertekster (del 1)

Tyskere flygtede til Ungarn fra ‘multikulturen’, nu gør franskmænd

Forleden havde jeg den franske France 2 dokumentar, men da de færreste forstår fransk, har jeg fået den undetekstet. Nu forligger første del oversat via Gates of Vienna:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x