13
nov
Seneste opdatering: 13/11-18 kl. 1430
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae

I hundrede Ă„r har Europa vĂŠret besat og misrĂžgtet af de store ”ismer.” En ”isme” er i al uskyldighed en endelse til et ord, der ofte bruges til betegnelse af stĂžrre holdningsprĂŠgede overbevisninger. Socialismen, Kommunismen, nationalsocialismen, fascismen, kapitalismen og islamismen er typiske eksempler.

Til de nye magtsystemer i Europa hĂžrer humanismen.

Nutidens nye ”ismes” farlige bagside

”Ismerne” indeholder nĂŠsten alle en smuk ”forside”, som kan fĂžles rigtig og god. Det er ”bagsiden” af en ”isme”, vi skal vĂŠre bekymrede for. AltsĂ„ der, hvor magtsyge politikere for at opnĂ„ magt prĂžver at bilde os ind, at de gĂžr det rigtige i forhold til ”ismen”, men i virkeligheden bringer os i en situation, som koster os store ofre. Det er altid folket, der i sidste ende kommer til at betale for bagsiden af en ”isme”!

MiddelmÄdige politikere i Danmark og i Vesteuropa har gennem en uholdbar og tankelÞs fri indvandringspolitik og stort set lige sÄ tankelÞs fri uddeling af statsborgerskaber til isÊr ikke-vestlige indvandrere skabt muligheder for muslimerne til med tiden at blive et flertal i Vesteuropa og dermed ogsÄ i Danmark. Flertallet opnÄs ved yderligere muslimsk indvandring samt et muslimsk fÞdselsoverskud i Europa.

PÄ grund af politikernes manglende tÊft for deres erhverv, stÄr danskere og vesteuropÊere om relativt fÄ Är i lort til halsen og har formentlig i sidste ende kun valget mellem et kalifat eller en borgerkrig. Det er et usselt valg som kun skyldes politikernes ynkelige middelmÄdighed. De har ikke haft viljen til at beskytte deres oprindelige befolkninger. Det burde vÊre deres vigtigste opgave!

Magtgriske danske og europÊiske politikere har givet humanismen en bagside, der i fremtidig grusomhed formentlig vil blive vÊrre end sÄvel bagsiden af kommunismen som bagsiden af nationalsocialismen! TÊnk pÄ kalifatet, der opstod i Syrien.

Fortidens ondskab

Kommunisme skulle i korte trÊk etablere en klasselÞs organisation af samfundet bl.a. baseret pÄ fÊlles ejerskab af produktionsmidlerne. Det gik ikke sÄ godt og endnu ringere gik det med nationalsocialismen trods millioner af datidens tyskeres begejstring for nationalsocialismen og Hitler. Fascismen fik ligeledes en fortjent skÊbne. Pacifismen fik stort set sit endeligt ved Chamberlains mislykkede fredsmÞde med Hitler kort tid fÞr 2. Verdenskrig.

I nutiden er det igen magtsyge politikere og deres brug af den falske bagside af humanismen, man skal vÊre opmÊrksom pÄ.

Ondskabens nutidige akser

I nutiden er det den venstreorienterede sĂ„kaldte elite, kraftigt stĂžttet af EU og et hav af venstre- og hĂžjreorienterede politikere, venstresnoede journalister samt organisationer ogsĂ„ kaldet godhedsindustrien, der tilsyneladende er i fĂŠrd med at udvikle den nye humanistiske ondskabens akse med base i en rĂŠkke vesteuropĂŠiske nationer. ”Bagsiden” af denne ”isme”, altsĂ„ humanismen, synes at vĂŠre ideel til at erstatte de vesteuropĂŠiske befolkningers manglende fĂždselstal med det store fĂždselsoverskud fra muslimske Nordafrika og andre muslimske lande.

Dermed udfĂžrer politikerne jo den gode humanistiske gerning at ”afhjĂŠlpe” nogle fĂ„ af problemerne med Afrikas fĂždselsoverskud. At de samme politiske magthavere kan have til hensigt at udfase den vesteuropĂŠiske befolkning til fordel for en fremtidig muslimsk befolkning er en anden sag.

Humanismen giver magt til politikere og afmagt til folket

De af os, der har levet i skyggen af nationalsocialismen og kommunismen kender desvĂŠrre de mĂžrke ”bagsider” af disse ”ismer”. Og det er netop en lignende ”bagside”, denne gang af humanismen, som nutidens magthavere – stadig anfĂžrt af EU – desvĂŠrre synes at ville udnytte til ikke alene at ĂždelĂŠgge den demokratiske frihed, men ogsĂ„ med det formĂ„l at opnĂ„ uindskrĂŠnket magt i Europa.

Tilsyneladende kan politikerne have den opfattelse, at uindskrÊnket magt opnÄs ved at lade isÊr muslimer fÄ fri asyl-adgang til Vesteuropa og langsomt lade dem nedbryde de europÊiske befolkningers gamle kultur og demokratiske rettigheder for til sidst at lade muslimerne overtage folkets rolle.

Skatteydere tvinges til at betale for politikernes falske godhed

For at skabe dÊkning for de enorme udgifter, som indvandrerne er Ärsag til, sÄ mÄ de enkelte stater til lommerne. De eneste lommer politikerne kan dykke ned i er de europÊiske befolkningers skatteindbetalinger. Disse skatteindbetalinger er beregnet til den befolkning, der i forvejen bor i omrÄdet.

Disse tvinges nu af deres politikere til umÄdeholdne besparelser og Þgede skatter for at skabe Þkonomisk basis for at huse, klÊde, pleje og bespise de mange indvandrere. Alt sker uden demokratisk tilladelse fra de befolkninger, der bebor landene. Politikerne synes sikkert at de er humane overfor indvandrerne, men hvad med det glemte folk, der endnu er deres vÊlgere?

SĂ„ledes fordrejer politikerne virkeligheden

Da politikerne ikke har befolkningernes tilladelse til indvandringen og de tilknyttede udgifter samt heller ikke tilladelse til den vanvittige tankegang at skabe et multikulturelt samfundssystem i Europa, sÄ er det faktisk lykkedes for dem pÄ udemokratisk vis at snyde befolkningerne ved at bruge de gamle flygtninge-konventioner fra 2. Verdenskrig.

De gamle konventioner blev benyttet selv om det i realiteten ikke var rimeligt at forbinde dem med nutiden. Nyere aftaler, eksempelvis 1973 ordningen om olieleverancer til gengÊld for indvandring af muslimer til Europa, sÄvel som erklÊringen fra Barcelona 1995 og Marrakesh erklÊringen 2018.

Der er mange andre aftaler og sĂ„kaldte dialogmĂžder, som vil krĂŠve lange forklaringer at beskrive. Danske politikere har en vis evne til at underskrive omtrent alt hvad EU og FN beslutter. Politikere skal jo helst vĂŠre med i det ”gode” selskab! Der hersker generelt stor hemmeligholdelse omkring politikernes forhandlinger om indvandringen til Europa.

Marrakesh erklĂŠringen

MÞdet om Marrakesh erklÊringen fandt sted den 2. maj 2018 i Marrakesh i Marokko [23 maj 2018 pÄ Snaphanen.] IfÞlge Metro-avisen skulle et mÞde om Marrakesh erklÊringen finde sted i folketingssalen pÄ Christiansborg den 11. december 2018. MÞdedatoen og mÞdet kan ikke bekrÊftes i Folketinget. Det kan derfor antages at der mÄske bliver tale om et lukket mÞde, der finder sted pÄ en ukendt dato. Dermed kan vi formentlig ikke fÄ at vide, hvilke partier, der er villige til at underskrive aftalen.

Denne aftale med afrikanerne i Marrakesh kan vÊre afgÞrende for indvandringen i Europa og dermed ogsÄ for Danmarks fremtid. Der er denne gang ikke tale om de nordafrikanske muslimske lande bortset fra Marokko samt to observatÞrlande, nemlig Algeriet og Libyen. Man skelner i erklÊringen mellem illegal og legal indvandring til Europa. Det kunne antyde, at man denne gang vil forsÞge at bilde den danske og europÊiske befolkning ind, at EU kan kontrollere den legale indvandring fra et helt kontinent, nemlig Afrika.

EU’s kommissĂŠr for migration, grĂŠkeren Dimitris Avramopoulos, deltog i Marrakesh mĂždet sammen med EU’s udenrigschef Federica Mogherini. De er sikkert begge positive overfor at fĂ„ Afrikas ”legale” indvandrere vĂŠltet ind over Europa med henblik pĂ„ at skabe det ideelle multikulturelle samfund som indledning til drĂžmmen om globalismen. Federica Mogherini er som bekendt fast forankret i den opfattelse, at muslimer hĂžrer hjemme i Europa. Hun er jo ogsĂ„ uddannet i statskundskab med afsluttende speciale i politisk islam.

Vores vattede politikere vil utvivlsomt underskrive aftalen i Marokko. Det er dem ligegyldigt, at befolkningens flertal er imod mere indvandring.

Det kan blive spÊndende at observere, hvordan man denne gang vil forsÞge at skjule overfor befolkningen, hvor voldsom en indvandring Danmark skal udsÊttes for. Hvis vi, som rygtet siger, skal have andel i det afrikanske fÞdselsoverskud, sÄ bliver der mildest talt trÊngsel herhjemme.

Bagsiden af humanismen rammer kun det arbejdende folk!

At der fÞlger vold, brande og skyderier mv. i kÞlvandet pÄ de samme indvandrere synes at vÊre ligegyldigt for politikerne. Det er jo kun den del af befolkningen, der ikke har rÄd til at bo i de hvide ghettoer, det gÄr ud over. Det er en ligegyldig sag for forretningslivet eller politikerne. De bor jo selv sikkert i de hvide ghettoer, hvor ingen mellemÞstlige fremmede viser sig.

Bagsiden af en ”isme” rammer altid de sĂ„kaldte almindelige mennesker i samfundet, dvs. alle de mennesker, der har skabt eller skaber en nations velstand gennem hĂ„rdt arbejde. En stor del af disse mennesker har for lĂŠngst erkendt de grusomheder, som ”ismernes” livscyklus kan besidde, nĂ„r magtsyge politikere fĂ„r fat i dem.

Det er den erkendelse som nutidens magthavere hĂ„nligt forsĂžger at fjerne ved at kalde folkets opfattelse for populisme, nogle gange endda nazisme eller lignende urimelige udtryk. En ”magthaver-isme” rammer altid det arbejdende folk i samfundet hĂ„rdt, fordi en sĂ„dan ”ismes” endeligt nĂŠsten altid bliver blodig.

VĂŠlgere skaber selv ondskaben i stemmeboksen.

Det er desvÊrre nok den danske vÊlger, der gÞr stÞrst skade, nÄr han/hun stÄr i stemmeboksen. Ved at stemme pÄ de partier, der tillader Þget indvandring til Danmark, bliver det dig, der med dit kryds pÄ stemmesedlen vÊlger at gÞre dine bÞrnebÞrn eller oldebÞrn til fremtidens muslimers undermennesker, den dag muslimerne tager magten.

Muslimerne har gang pĂ„ gang hĂŠvdet, at den dag de ”er mange nok”, sĂ„ overtager de magten i landet pĂ„ demokratisk vis med deres eget parti. I MalmĂž demonstrerer muslimer allerede nu med fĂžlgende oprĂ„b: ”BekĂŠmp svenske fladskaller, hĂ„rdt mod hĂ„rdt! Byen, landet, alt er vort”!

Forbavsende at vores danske politikere ikke har forstÄet, hvad der er ved at ske. Man mÄ korse sig over, at de samme politikere heller ikke har forstÄet at de med EU i spidsen langsomt er ved at ÞdelÊgge hele Vesteuropa med deres vanvittige indvandringsplaner og multi-kulti fanatisme.

Vores bÞrnebÞrn og oldebÞrn vil nÊppe fÄ en chance i det helvede som politikerne mere eller mindre bevidst skaber. Det vÊrste er, at de danske politikere i sidste ende sandsynligt driver deres eget folk ud i en borgerkrig, som ingen i virkeligheden Þnsker.

Tidligere af samme forfatter: Europas hÄblÞse mangel pÄ lederskab!

Marrakesh aftalen i dansk oversĂŠttelse

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x