24
dec
Seneste opdatering: 25/12-18 kl. 1251
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Scandinavian Women Murdered in Morocco Were Victims of the Left’

MĂ„ske har det mest interessante omkring mordene i Marokko vĂŠret, at se hvordan alle de der er ansvarlige for islamiseringen af Europa, har reageret. Alle har deres helt personlige mĂ„de at fĂ„ uld i mund pĂ„. Den danske statsminister henfaldt til beprĂžvede floskler, den norske lod bare helt vĂŠre med at kommentere det. Det mĂ„ man nĂŠsten anbefale Lars LĂžkke nĂŠste gang. Han har ikke hjertet med i noget som helst mere, og hans hykleri er bare pinligt hvad enten det drejer sig om jihadmyrdede eller migrantpagten og ‘Venstres stramme udlĂŠndingepolitik.’

Lidt senere sagde Erna Solberg, at “drabene var meningslĂžse”, og det er da det sidste, de var. De var propfulde af kalkuleret mening, hĂžr David Wood. Nu mangler vi kun, at de ogsĂ„ var “feje.” Vi bryder os ikke om politikere, der tiltaler os, som om vi var idioter. Enten taler de ned til os, eller ogsĂ„ er de selv idioter, jeg ved ikke, hvad der er vĂŠrst.

Svensk presse fortiede nĂŠsten alle detaljer om mordene, den var var dog enig med de dele af danske presse, der hĂŠldede til, at “et skarpt objekt havde berĂžrt pigernes hals.” Medierne publicerede fotos med den noget skrappe pĂ„stand, at “terror has no religion.” Ordet “islam” var ingen steder i farvandet, selvom fremgangsmĂ„den i Marokko var lige ud af profetens mund. En profet der siger “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve” har naturligvis vold og terror i sit DNA.

Der er ingen tvivl om, at det er sÊrdeles ubehageligt at vÊre blandt islams mange apologeter.  Det bliver meget vÊrre. DesvÊrre er det endnu ikke ubehageligt nok, til at fÄ dem til at holde op med importen. De bÞr se mordvideoen igen. Politikerne er eneansvarlige for islamimporten, det var jo ikke nogen demokratisk  beslutning fra UdlÊndingeloven i 1983 frem til Migrantpagten for nylig. Det hele er kÞrt konsekvent udenom befolkningen. Hvor lÊnge vil den hÊfte solidarisk for det?

De kan godt belave sig pĂ„, hvor ubehageligt det bliver for dem, den dag der sker et massivt terrorangreb herhjemme med hundreder af dĂžde, og befolkningen forstĂ„r Ă„rsagssammenhĂŠngen. SĂ„ lader den sig ikke lĂŠngere spise af med ‘mĂžrke krĂŠfter.’ Udtalelserne fra disse jihad drab, viser at politikerne allerede er pĂ„ tynd is.  Der er en mur, der er ved at vĂŠlte ned over islams apologeter i Vesteuropa. Ikke nok sĂ„ mange lĂžgne kan forhindre, at den vĂŠlter.

Rokokkoposten gjorde kort proces med hele dette let gennemskuelige teater: Breaking: Islam har intet med islam at gÞre. Robert Spencer udtrykker det samme uden humor: Scandinavian Women Murdered in Morocco Were Victims of the Left. LÊs ogsÄ Vi kan ikke lÊngere stole pÄ at fÄ hele sandheden af vores egne myndigheder.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mvjensen
mvjensen
5 years ago

Folketinget er antidansk og pressen lyver og de er allierede.

Olle
Olle
5 years ago

TÀnk om det hade varit tvÀrtom, 2 muslimska kvinnor har blivit vÄldtagna och halshugna av kristna som sade Amen dÄ de kapade huvuden pÄ dem. Hur hade vÀrlden reagerat pÄ det? PÄ samma vis, NEJ. Det hade blivit ett helvete pÄ jorden mellan muslimer och kristna. Kanske Àr det just det som behövs, vedergÀlning. Det behövs hÀmnd nu!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x