13
jul
Seneste opdatering: 15/7-20 kl. 1320
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“KĂžber du sex, tager vi dine bĂžrn”

(Foto © Snaphanen.dk. Klik for helskĂŠrm.) – Åh, det er svensk socialdemokratisme i en nĂžddeskal. Er en mand – ikke en batikheks, der kĂžber sex i Senegal eller pĂ„ det marokkansk-afghanske marked pĂ„ Sergels Torg – lidt for promiskuĂžs, kan han ikke vĂŠre far for sine bĂžrn.

KÊllingevÊldet har slÄet til igen. Giv dem magten og de forÊrer dit land vÊk og tager dine bÞrn. Det svarer til EU, for hvem du nu til nÞd mÄ ryge, men mentholcigaretter er virkelig for umoralske. Selv synes jeg, menthol er en glimrende mÄde at skjule underlÞdig cigarettobak pÄ.

For nogle er ludere Äbenbart livets menthol. Georges Simenon gik pÄ bordel hver dag i frokostpausen. Som et urvÊrk. Var han en dÄrlig far for Marc Simenon? Jeg skal ikke blande mig i deres smag, superstaten skal.

EU er en svensk, kommunistisk madamme med kronisk rengĂžringsvanvid. Hun findes sĂ„mĂŠnd allerede, og hedder “Ylva.” Hun er ikke kommunist mere, men det er kun fordi kommunismen officielt er nedlagt i Europa. Nu hedder den EU. Socialdemokraterna vill ta barnen ifrĂ„n pappor som köpt sex

NÄr Danmark fÄr en muslimsk statsministerkandidat

Ulrik HÞy dÞde i januar i Är. Han skrev her i valgkampen 2019, og det blev noget af det sidste. Det er ikke mange journalister, der huskes, og det er ikke mange, man kan genlÊse. HÞy blev fyret, da Martin Krasnik ankom og gjorde avisen mere uinteressant og let fordÞjelig for anstÊndigheden. Jeg genlÊste denne HÞy fra 2017. Det er klart, sÄdan en skribent hÞrer ikke til i magtens megafoner. Krasnik vidste nok, pÄ hvilken side hans brÞd var smurt, men hvem vil citere ham, nÄr han er dÞd?

Man kan lege med tanken om, hvornÄr Danmark fÄr en muslimsk kandidat til posten som statsminister. Det behÞver ikke ligge langt ude i fremtiden. Hvad indvandringen angÄr, har vi passeret »the point of no return«, og uret kan ikke stilles tilbage. Selvom to ud af tre danskere dags dato Þnsker at begrÊnse indvandringen af muslimer, fortÊller realiteterne en anden historie.

Venstre har magten, og partiet har ogsÄ kandidaten, der ikke er sÄ muslimsk, at det gÞr noget. Der er tale om en velbegavet og respekteret politiker pÄ 43 Är med tyrkiske rÞdder. Han er fÞdt i Danmark, hans forÊldre i Tyrkiet, og de kom til Danmark med deres forÊldre i begyndelsen af 1970erne. Kandidaten er sÄledes 3. generationsindvandrer med tyrkiske rÞdder.

PÄ Christiansborg er han almindelig vellidt, pÄlidelig og rar at omgÄs. Han er kompetent, og som akademiker med erhvervserfaring har han et solidt netvÊrk. Han gÞr sig godt pÄ TV, fÞler sig hjemme blandt sine egne og er en sÞgt forligspartner, nÄr gemytterne koger over. Bertel Haarder kalder ham ligefrem »den venlige muslim«, og det skaber tillid og Äbne dÞre.

Ved disse ord rejste forsamlingen sig spontant og hilste kandidaten med stÄende ovationer. Kort efter forlod han salen, og efter en privat sammenkomst tog han natflyet til Istanbul. NÄr Danmark fÄr en muslimsk statsministerkandidat (det hele er online)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.