27
jul
Seneste opdatering: 28/7-20 kl. 1451
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Migrationen er EU’s primĂŠre middel til at oplĂžse nationerne. Nationale politikere samtykker, derfor befinder  vi os nu midt i et folkemord pĂ„ VesteuropĂŠere efter nĂŠsten alle FNs definitioner pĂ„ “genocid.”

At the entrance to the Visitors Centre of the European Parliament, there is a plaque with these words: “National sovereignty is the root cause of the most crying evils of our time and of the steady march of humanity back to tragic disaster and barbarism… The only final remedy for this evil is the federal union of the peoples.” – digteren og politikeren Philip Kerr citeret i  Telegraph og Express.

EU er grundlagt pĂ„ en vanvittig ide af “Fredens Garant”, der kommer til skabe alle fremtidige krige i Europa, men nu kender du i det mindste rationalet i at EU ikke vil bevogte de ydre grĂŠnser, og fylder os med ammestuehistorier, mens de gĂžr det modsatte af det, de pĂ„stĂ„r: De udsletter vore demokratier ved at forĂŠre vores lande bort. Med vore folkevalgtes fulde accept.

Du forstÄr ogsÄ, hvorfor de fleste danske politikere mumler sÄ lunkent i skÊgget om EUs realiteter. NÄr man er kÞbt og betalt, kan man ikke sige Äbenlyse sandheder, Maren i KÊret kan se. Krigen i Vesteuropa  kommer selvfÞlgelig, og det eneste der sker i disse Är er, at vi gÞr den svÊrere og svÊrere at vinde. Sverige gik foran og viste os den skÊbne, vores spejlblanke generation har beredt sine bÞrn.

Det er altsÄ ikke flygtninge, der nu trÊnger ind Vesteuropa, vi fÞder ikke for fÄ bÞrn i det overbefolkede Europa, og der bliver ikke mangel pÄ arbejdskraft som senest Dagens Nyheter lÞj temmelig kluntet i torsdags.

AI og 5 G vil udslette halvdelen af alle arbejdsplader (og muligvis skabe nogle nye meget hĂžjtkvalificerede.) men bestemt ikke til lavtuddannede afrikanere.

Alle de grunde der er givet til massemigrationen, er lÞgn. Den handler om magt og ideologi, og EU og globalismens analyse af nationen er farlig og forkert.  EU og storbankerne vil overtage den politiske magt fra folkestyrerne, og processen er allerede langt fremskreden.

Vi befinder os derfor midt i et folkemord pÄ VesteuropÊere efter alle FNs definitioner. Svenskerne har vÊret dygtigst til at implementere ordrerne fra Bryssel ved at ofre deres folk og deres nation.

For en rablende vanvittig ide nedlĂŠgger de et tusindĂ„r gammelt land pĂ„ halvanden generation. I bytte har de fĂ„et kaos og vold. Det fĂ„r danskerne ogsĂ„. Kalergi, som der henvises til, var en naziappeaser og en hylder af italiensk rascisme, inden han blev globalist. En fantast hvis grundsyn EU aldrig har forladt trods “unionen er stendĂžd” og alt politikerbullshit.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.