10
apr
Seneste opdatering: 12/4-22 kl. 0341
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sidse Kærsgaards krop er fuld af grafenoxid. Selv hjernen.

Denne video bortcensureret af Facebook. Jeg afventer, om der dukker en ny op. Censur er altid en indrømmelse af skyld og løgn, og der er en hĂĄrd konkurrence om, hvem der er den største trussel imod demokrati og ytringsfrihed i Europa nu: Islam, EU, Big Tech – eller de nationale politikere, I selv stemmer pĂĄ.

Halvdelen af Folketinget er “penetreret” af Klaus Schwab og World Enocomic Forum. Bed dem gøre rede for, hvad de sætter højere end det folk, der har valgt dem. Opfordring til Covid-vaccine er et mordforsøg. Præsenter dem med de statistiske beviser, der har hobet sig op i to ĂĄr, og som findes her pĂĄ bloggen, hvis man søger tilbage. De fleste kan ikke forestille sig graden af bedrag, derfor lykkes bedraget. Historisk er det ikke noget nyt. Goebbels og Mengele er ingen nyhed.

Danske journalister, læger og politikere har et opgør med deres samvittighed foran sig. En hel del af os, har forlængst afskrevet dem. De kommer aldrig til at genvinde nogen tillid. Folkestyrerne er ‘hacket’ udefra af de allermest formuende, og er blevet rent teater. Vi er allerede langt inde i den postdemokratiske tid, og det eneste vi bør overveje, er om vi vil deltage i teatret ved at stemme i dets valg.

Inden for et ĂĄr, vil dette “demokrati” via EU tvinge os til vaccination med en dødelig sprøjte. Et officielt mordforsøg begĂĄet af feje apparatchiks. Det er for stor en mundfuld for de fleste at forstĂĄ, og derfor kommer det til at lykkes langt hen af vejen. MSM tør ikke skrive det. Der skal smør pĂĄ brødet for lunkne personer. Imens dør tusinder, og de er skyldige. Dine politikere, din presse, og dit sundhedssystem, er kriminelle. Denne blog bliver formentlig lukket, og det skal du ikke være glad for.

Indtil videre kan I høre, hvordan det er gĂĄet med Sidse Kærsgaard her hos Frihedsbevægelsens FællesrĂĄd. Sidse er i Tyskland, hvor læger har konstateret at hele hendes krop er fuld af nanomaterialet grafenoxid selv hendes hjerne. Nano-Grafen overtræder barrieren mellem blod og organer, og gĂĄr derfor bla. bĂĄde i livmoder, testikler, hjerte og hjerne. – Se Nanotechnology Used in Covid Vaccines, 2,000 Foods, Goes Unlabeled.

Se Thomas Soltau: Hvorfor jeg tog første version af Sidse videoen ned.

Sidse taler med advokat Reiner Fuellmich i Berlin. Har endnu ikke kunnet censureres.

DE første ti minutter er på tysk, resten på engelsk. Videoen er spredt på store blogs i USA og Canada

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] at redegøre for, selv om jeg ved flere lejligheder har hørt hende tale om sin tilstand. I gĂĄr hørte jeg Sidse Kærsgaard afgive vidnesbyrd hos Reiner Fuellmich og hans team. (Enhver, der mĂĄtte interessere sig kan gĂĄ ind i videoen ca. […]