14
jul
Seneste opdatering: 14/7-05 kl. 1608
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det mĂ„ jo vĂŠre herligt at blive interviewet hver gang man sĂŠtter sin fod pĂ„ dansk grund. Her folder Guillou sit bizarre verdensbillede ud. IsĂŠr hans sĂŠrprĂŠgede syn pĂ„ dansk folkeparti, er en reprise udfoldet mange gange fĂžr. visse dele af svensk samfundsliv er han totalt blind og dĂžv overfor. Men det er Ă„benbart let nok at vĂŠre socialist moralist, nĂ„r man er sĂ„ rig som han. AgtvĂŠrdigt!- Den herskende klasses feminisme hysteri, har han et udmĂŠrket blik for, men den multikulturelle heksekeddel, Ny-Sverige. Herre jemini. At islam skulle “vĂŠre en moderne udgave af kristendommen” – den lader vi lige stĂ„ et Ăžjeblik.

Guillou: CNN er som en katolsk prĂŠdikestol
Den svenske forfatter og journalist Jan
Guillou er ikke i tvivl om, at opskriften pÄ fred i verden kan hentes i erfaringerne fra 1100-tallets korstog, som han har skildret i en serie romaner. Han tror dog ikke pÄ en snarlig lÞsning, da den vestlige verden er i fuld gang med endnu en hellig krig mod den muslimske verden.

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/Guillou.doc
JPÂŽs leder er mindre venlig end intervieweren:

“Men egentlig er det mere rystende, nĂ„r de venstreradikale krĂŠfters reprĂŠsentanter drager i leding og skal forklare tingenes rette sammenhĂŠng. Takket vĂŠre en fri og fordomsfri presse har den svenske journalist og forfatter Jan Guillou sĂ„ledes benyttet et
ferieophold i det danske til at skose det danske samfund i almindelighed og selve den vestlige civilisation i sĂŠrdeleshed.Jan Guillou, der anses for at vĂŠre velskrivende, er ikke hr. hvem-som-helst, men en medieperson, der altid sĂžger indflydelse. Derfor tvinges man til at tage stilling til eksempelvis hans nonsens om, at islam er en moderne udgave af kristendommen, og om, at verdens tilstand lige nu skyldes, at den kristne civilisation fĂžrer korstog, og ikke at den islamiske verden bedriver og opildner til terror.”

Statsorganet for lykkelig sosse-sex

http://www.rfsu.se/templates/template_175.asp

er en anden af socialdemokratismens ideologi producenter. Altid garant for en god latter:

RFSU kritisk mot WHO-text
WHO lade nyligen till lĂ€kemedel för medicinsk abort pĂ„ listan över vĂ€sentliga mediciner. RFSU rosar beslutet men kritiserar en varningstext dĂ€r det stĂ„r att medicinerna endast fĂ„r anvĂ€ndas dĂ€r de Ă€r ”tillĂ„tna under nationell lag och kulturellt accepterade”. RFSU ser texten som ett tecken pĂ„ konservativa krafters tryck. ”Man kan ju frĂ„ga sig varför det skulle vara mer kulturellt acceptabelt att lĂ„ta kvinnor dö i en osĂ€ker abort,” sĂ€ger generalsekreterare Katarina Lindahl i pressmeddelandet.

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,65446826_852__,00.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.