7
jun
Seneste opdatering: 5/7-12 kl. 0048
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

.

Nu skal den sagesløse Folkekirke ikke lastes for det foretagende, den har ikke meget at gøre med den politiserende forening i Nørregade. (fotos © Snaphanen)

“Onsdag d. 6. og torsdag d. 7. etablerer frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp ‘checkpoints’ i Nørregade i København, hvor de uddeler informationsmateriale om de humanitære forhold i de besatte palæstinensiske områder. I virkelighedens Palæstina er det betydeligt sværere at passere et checkpoint.”

De tal de nævner for dræbte under den israelsk-arabiske konflikt har de taget fra B´tselem. De har bare udelukkende taget tallene for arabere dræbt af de israelske sikkerhedsstyrker. De har ikke syntes, at myrdede israelere var værdige til at tælle med. De 61 “israelere”, de nævner er palæstinensiske arabere, der er blevet dræbt inde i Israel – hovedparten mens de var igang med at udføre terrorangreb. De har for den sags skyld heller ikke gidet tage de arabere med, som palæstinenserne selv har slået ihjel. Eller dem, der er blevet dræbt af israelske civile – igen hovedparten mens de prøvede at udføre terrorangreb.
Et eksempel på en, der ikke er involveret i “fjendtligheder”:

Kifah Khaled ‘Obeid 13 year-old resident of Bethlehem, killed on 25.11.2001 in Bethlehem, by gunfire. Did not participate in hostilities when killed. Additional information: Killed before he managed to throw a petrol bomb he was holding.

Angsten for de andre, Palæstinensisk kvinde: “I’m relieved the Israelis have started a bombing campaign”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] også fra i dag Cains Folkekirkens Nødhjælp er Israels argeste modstander. Jeg kaldte dem i 2007 Folkekirkens dødshjælp til Israel. Navnet passer endnu. 7 kommentarer » Spring til […]