2
okt
Seneste opdatering: 12/11-12 kl. 1904
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

» Vi vidste ikke han ville komme” – og havde vi vidst  det, ville vi ikke sagt det « (Lars Hedegaard). Lars Vilks, SÄPO og PET snød alle og dukkede op til Trykkefrihedsselskabets solidaritetsarrangementet i forfatterforeningen.  Her med Kurt Westergaard – og Kaare Bluitgen og Helle Merete Brix. (fotos Snaphanen)

Kurt Westergaard:  “Jeg er en simpel bladtegner, der er vant til at udtrykke mig i kort og enkelt. Det vil jeg også gøre nu. Jeg har ikke noget imod nogen religioner, jeg har ikke selv nogen,  jeg er ateist, og hvis jeg må sige det lidt smart, så er jeg blevet stærkere  i min tro i løbet af disse  begivenheder…………. Min arbejdsform som  satirisk tegner, kan illustreres af den gammel anekdote om Picasso fra 1940 . En tysk officer spørger Pablo Picasso: “Var det Dem der malede  Guernica?” . Picasso svarede: “Nej, det var Dem…….”

vilks_2__oktb_2007_112.jpgvilks_2__oktb_2007_105.jpgvilks_2__oktb_2007_merete_013.jpgvilks_2__oktb_2007_004.jpgvilks_2__oktb_2007_111.jpgvilks_2__oktb_2007_051.jpg

(nederst en ivrigt  fotograferende  Vilks) Mere  senere, bla. video med hele talerrækken:

Helle Merete Brix
Uwe Max Jensen
Naser Khader
Lisbeth Knudsen
Nasim Rahnama
Flemming Rose
Tøger Seidenfaden
Kurt Westergaard, Lars Vilks og Kaare Bluitgen

endelig et par screendumps fra videoen, Vilks, the movie……………………….

PDVD_001.jpgPDVD_002.jpgPDVD_004.jpgPDVD_005.jpg

Sydsvenskan var der  også med et tempereret  referat, der skånsomt forbigår Seidenfaden´s – om jeg så må sige – helt nye standard for offentlig , dansk samtale. (mere  om det senere). Jyllands Postens interviewer  Vilks her online min. 3:22

Terror suspects considered bombing journalist behind ”Mohammed cartoons”
Punditokraterne

Terrorcelle ville bombe Flemming Rose

AA er,  som hele landet jo ved, konvertitten Abdallah Andersen, der ikke just er  kendt for at have  modtaget nogen Nobelprisnomineringer.

DR
The usual suspects

Jyllands-Postens redaktør Flemming Rose – manden som besluttede at trykke Muhammed-tegningerne – var et muligt mål for en fjernstyret bombe. Det kom frem under dagens retsmøde i terrorsagen fra Vollsmose, da konvertitten AA blev afhørt. AA fortalte også, at han mente, at der var blevet foretaget en prøvesprængning af en bombe på en boldbane i Vollsmose. Med disse udsagn belaster han de tre øvrige tiltalte i sagen.

en venlig læser passerede netop Christiansborg Slotsplads og mailede disse, måske fra et af byens snart mange  hotspots. (foto M.R.)

Billede_022.jpg

Billede_023.jpgBillede_021.jpg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lars Vilks i København i 2007. Jeg var blevet bedt, om at formidle kontakten mellem TSF og Lars Vilks, og da jeg kom til […]

trackback

[…] Steen’s post is in Danish, so I can’t tell you much more about the meeting. One of my other Danish contacts was there, and sent this brief description: […]

trackback

[…] skunder til at flytte fingeren fra videokamera over til aftrækkeren på stillkamera og fyre løs. Seidenfaden havde travlt  den aften. “Når skidt kommer til ære” som blev  overskriften i Jyllands Posten, stod ikke i […]