10
okt
Seneste opdatering: 11/10-07 kl. 0215
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Her kan Enhedslisten passende hæfte sig ved, at det bla. er  Asmaa´s åndelige overhoved, der taler: Sheikh Yusuf Qaradawi:

“The Muslim Brotherhood Views Spain as Part of the Islamic Homeland .This view is also held by the Muslim Brotherhood, whose doctrine calls on the Muslims of the world to rise up and unite in the struggle to liberate parts of the “Islamic homeland” that have fallen into the hands of the “infidels,” “enemies of Allah,” and “enemies of humanity.” Sheikh Yusuf Qaradawi, the spiritual head of the Muslim Brotherhood, has written that while Islam was twice evicted from Europe – from al-Andalus and from Greece – it is now in the process of returning.” JCP.Org

Det er også Qaradawi der netop har udtalt disse forsonende  ord:

….Al Qaradawi has said that Muslims accepting the nationality of non-Islamic countries in times of war is against the teachings and tenets of Islam. “It’s a betrayal of Allah and His Prophet (PBUH),” the scholar said of a Muslim accepting the citizenship of a hostile non-Muslim country in times of war.His comments were carried by a local Arabic daily in a special Ramadan supplement yesterday.

    Islam against citizenship in ‘hostile state’ 

»Muslimsk frontfigur vil ikke ses med jøder« 

Man må i det mindste  være taknemmelig for at Kasem Ahmad er så småt kørende og tykhovedet, at han ikke engang  kan regne  ud hvad det giver  pote at  sige, og hvad  ikke.

“Jeg vil ikke være i nærheden af israelerne”. Sådan lyder det fra talsmanden for Islamisk Trossamfund, der afviser at udtale sig til en avisartikel, hvor overrabbiner Bent Lexner også medvirker.  
For nylig var Kasem Ahmad på banen med udtalelser om, at han da godt kunne acceptere staten Israel, det var bare alle jøderne, der boede der, der var et problem. Nu viser det sig, at Israel ikke er det eneste sted, han mener bør være frit for jøder. 24Timer har kontaktet ham for at få en kommentar til en artikel om forskellige religioners arbejdsmoral. Men da overrabbiner Bent Lexner også var blandt da adspurgte til artiklen, fik avisen et blankt nej.’

“Jeg vil ikke komme i nærheden af israelerne. Hvis de skal være med i samme artikel, så vil jeg ikke være med,” forklarer Ahmad til 24Timer. I en efterfølgende mail til avisen har Kasem Ahmad forklaret, at der er tale om hans egen personlige holdning. Bent Lexner er nu stadig forundret.”Det er nyt for mig. Han må have drukket sur mælk. Det er synd for Det Islamiske Trossamfund, at de har en person, som repræsenterer dem på den måde. Som trossamfund burde vi stå sammen, fordi vi har mange ting til fælles,” siger Bent Lexner.    180 Grader

 »Taking the piss«

Nu skal Europa som bekendt tages  i skole af saudierne om menneskerettigheder i  København d. 21-23 oktober. Her en lille pep-talk til politikere  og embedsmænd. via GoV.

“I just have this natural aversion to being bullied and pushed around by bigoted misogynistic ignoramuses. And I say that with all due respect.”


“Arabs are uniquely incompetent, always have been always will be.”

Islam and the Submission of Women  
Frontpage Interview’s guest today is Bill Warner, the director of the Center for the Study of Political Islam (CSPI) and spokesman for politicalislam.com.

Videoklipp från Exmuslimernas seminarium med Lars Vilks

Den 18 september anordnades ett seminarium av central rådet för Ex-muslimer och humanisterna Stockholm  till försvaret av yttrande frihet. videoklippern innehåller panel daltarnas uttalande och intervjuer och publikens förfrågningar. (klik på de enkelt  navne, Vilks korte  tale vækker  stor munterhed)

 Exmuslime.com

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i Europa Posted on 10. October, 2007 by Anna Lyttiger Inspireret af Steen bringer jeg her en video med Pat Condell om Islam i […]