15
okt
Seneste opdatering: 15/10-07 kl. 1940
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Blogs  har en helt særig mission i Sverige, hvor statsstøttede  medier underprioriterer læseropinion groft, og  hvor mørklægning af “kontroversielle” begivenheder er så udbredt.  Nu  fik mishandlingen fra  Stockholm nok netop sin store  medieeksponering, fordi det ikke drejede sig om den sædvanlige  tilvandrede vold fra den 3  verden, men rige forkælede drenge med et Clockwork Orange psykopati-syndrom. En tanke som nok ikke kun jeg har tænkt.

 Rapporteringen kring dödsmisshandeln i Stockholm förra helgen visar än en gång på den fundamentala skillnaden mellan traditionella medier och webbens användarstyrda bloggar och communities. Förr agerade journalisterna grindvakter. “Filtrera först och publicera sedan”, löd mottot. I bloggosfären har ordningen vänts: “Publicera först, filtrera sedan”.

Svenska massmedier har en del att lära sig där. På den intressanta sajten Mediekritik strömmar det in invändningar mot faktafel eller bortfall av relevanta fakta i press och tv.
 Vi lever i ett helt nytt medielandskap där de hävdvunna medierna inte längre kan slarva iväg ogranskade.  Computer  Sweden

En truet niche

 Efter at Helle Thorning-Schmidt har skiftet holdning til skattepolitikken tre gange inden for to år og har slingret endnu mere, når det gælder udlændingepolitikken, er der ikke noget mærkeligt i, at hun også slår ind på en ny EU-kurs. Ifølge Politiken er hun nu villig til at se på andet end juraen, når det skal afgøres, om danskerne skal have lov at stemme om den ny EU-traktat. Det vil hun se på, når hun kender den endelige tekst. Hvad der skal med i overvejelserne ud over det juridiske indhold, står ikke ganske klart, men mon ikke meningsmålingerne vil veje tungt i afgørelsen? Dette er ikke så godt for regeringen, som kan risikere at komme i mindretal og således miste muligheden for at fedte traktaten igennem, mens ingen kikker. Som sagt er den socialdemokratiske holdningsændring foreløbig kun en mulighed. Men på længere sigt kan det blive en trussel for ikke mindst Venstre og Dansk Folkeparti, hvis Socialdemokratiet skulle begynde at lytte til folkestemningen, hvilket de to borgerlige partier hidtil har haft monopol på.
Lars Hedegaard  

Inden man fortvivler  helt…………… 

 over Danmarks  ondskab og uduelighed, som  DR (Radioavisen udbasunerer  på den på 12. time)  og Politikens tophistorie idag  (Danmark et af de værste EU-lande for indvandrere   Landets image bliver skadet) – som  endda  kaldes  “uvildig”, kan man bruge noget af dagen til at græsse lidt på Integrationindex. Se blandt andet hvad der måles  på: opnåelse af familiesammenføring, villigheden til at uddele statsborgerskaber, midler der bruges  på “antidiskriminering” – osv. osv. Man kan også studere de “uvildige” grupper der  foruden EU indgår i Indekset. Morten Kjærum uvildig ? Sverige er  bedst i klassen og scorer ikke uventet højt – ikke mindst på sit enorme “antidiskriminerings-budget” –  men undersøgelsen bortser  helt fra  den meget mere rigide segregering, der findes i landet. Svenskerne er  også flinke til at uddele asyl og statsborgerskab i en fart:

The Index Group is a network of over 20 organisations, lead by British Council and Migration Policy Group, with Research Partners at Sheffield University and the Universite Libre de Bruxelles.
British Council & MPG
Integration_Index__Browse_MIPEX__Sweden_Anti_discrimination_15_10_2007_06_14_09.JPG

LEAD PARTNER British Council Brussels
LEAD PARTNER  University of Sheffield
RESEARCH PARTNER  Universite Libre de Bruxelles
RESEARCH PARTNER Danish Institute for Human Rights
France  Friedrich Ebert Stiftung
Germany  Institute of Public Affairs
Poland  NCCRI
Ireland  Fundació CIDOB
Spain  King Baudoin Foundation
Belgium  Association for Canadian Studies
Canada e2
Finland Hellenic League for Human Rights
Greece Synigoros
Greece  Menedek
Hungary Fondazione ISMU
Italy ASTI
Luxembourg  FORUM
The Netherlands  Norway´s Contact Committee for Immigrants and the Authorities (KIM)
Norway Gulbenkian Foundation
Portugal  CEIFO
Sweden SFM
Switzerland  Commission for Racial Equality
UK Immigration Advisory Service
UK Scientific Advisory Committee

Integration_Index__Browse_MIPEX__All_28_countries_Family_reunion_15_10_2007_06_15_33.jpg

 (“Familiesammenføring” er et svindel-ord på linje  med “islamofobi” – for  størstedelen dækker  det jo over  uvilligheden til at gifte sig med  én i det land, man  befinder sig. Jeg foreslår man kalder det det, det er. Nemlig  “parallelimport”. At Sverige – der  “familiesammenfører” over 40.000 om året, delvist analfabeter, til at arbejdsmarked med  en betydelig  højere  arbejdsløshed end Danmark, siger  noget om hvad denne  rapport mener, når de  bruger  ordet “integration”. Forfatterne kunne  passende  begynde at integrere sig selv med virkeligheden, inden de lukker  sådanne  orgier af politiserende , manipulationer ud.)

 Heldigvis er den danske  regering ligeglad  med dette stykke lobbyarbejde:  VKO trækker på skuldrene over integrationskritik  . Dette er vel én af de få lejligheder man får,  til at glæde sig over at Danmark ligger på niveau  med Albanien.)

BE NICER TO IMMIGRANTS!
Bad UK! A study of how well European countries integrate immigrants places the UK ninth out of 25 EU nations. The continental-wide review praised the UK’s nationality and residency laws, but said migrants did not have enough workplace or political rights. They have got to be kidding. The position Britain needs to be aiming for for is 25th – so we have a long way to go!

 It’s not about “integration” as this study tries to pretend, it’s about forcing open borders and unrestrained immigration facilitated by 24 hours welfare cossetting. I note that Sweden comes top of the list for enlightened treatment as the British Council would have it – that’s the same Sweden which has a city called Malmo with a startling 34% immigrant population, and a suburb of Malmo has a 97% immigrant population. Rape and assorted crime is surging in Malmo, and in the district of Hyllie will begin education in Arabic only for groups of immigrant preschool children. You get the picture of where a country has to go to get top marks from this dhimmi Council?    Tangled  Blog   ,  Sverige, världens största socialbyrå   og  Nytt argument mot invandring

Britain ranks highly in survey on immigration

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments