19
okt
Seneste opdatering: 18/1-12 kl. 1837
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Center for Vigilant Freedom havde arrangeret en “Counter Jihad Conference” i Bruxells i dagene 17-18 oktober, et gigantisk arbejde der  har stået på i et  halvt år. Vi var et par håndfulde  danskere, der var heldige  at være  inviteret.

Jeg har været i Belgien mange  gange, Namur, Liége, Bastogne, Spa,   dengang i  begyndelsen af tresserne det var sodsværtet mineområder,  Antwerpen som sømand, men aldrig i det babyloniske  Bruxelles. Det ville være en overdrivelse, at jeg syntes  om byen, hvor hvert  menneske man møder taler et nyt sprog, og hvor Eurokraterne pløjer deres  skyskrabere ned gennem det, der  engang må have  været en smuk by. Jeg forstår, hvorfor man bliver  betalt så fyrsteligt  for  at bo her. Her  tjener man ind til et solidt otium, og flygter så snart man kan. I  et land der ikke er et land, i en hovedstad der ikke  er  hovedstad  for nogen somhelst, men en ond  parodi.  Jeg  foreslog min erfarne medchauffør, da vi var i Holland  at køre rundt om Amsterdam, men han frarådede mig ødelæggelsen. Det er  ikke Holland  mere. Amsterdam er  allerde MAGREB. Han  ved,  hvorfor Hirsi Ali foretrækker at blive i USA. Det ved vi endnu ikke i  Danmark.

Da jeg er  vendt hjem med 400 fotos og  15 timers  video, er dette  kun en første  berøring  af, hvad der fandt sted.

Det er ikke uden en vis  ironi,  at det lykkedes Vlaams  Belang at arrangere hele den første dags  møder i selveste EU-parlamentet. Konference faciliteterne  er i top ! Det må man lade dem. De levede  op til gæsterne, også os de af os, de ikke gerne  vil kendes  ved. (Som man kan se  er  eurokrater  fuldstændige  analfabeter hvad  angår kunst – Richard Mortensen må være  havnet  der ved et tilfælde, fordi han hænger  på samtlige  danske  ministerkontorer).

Vlaams Belang   havde fortalt det drejede sig om et mere  “stuerrent”  foretagende. Resten – inkl middag –  fandt sted  i deres veludstyrede partihovedkvarter. Min borddame, født i Venedig, en gammel ven af Oriana  Fallaci. Se talerlisten, den er flot og det meste kommer på bloggen  på video. Lidt  efter  lidt. Enkelte vil ikke publiceres for det de sagde. De  har deres  grunde. Det  respekterer jeg, selvom det havde  tjent  alle  bedst om det var i fuld  offentlighed.

Robert Spencer, Knesset medlemmet  Arie Eldad , Patrick Sookhdeo, Andres Bostom og ex-muslimen og shariaeksperten Sam Solomon (audio), stod  for  helt  ekstraordinære taler. Jeg håber de  alle  bliver tilgængelige her  på bloggen.vDet kommer an på dem, ikke mig. De er  pligtuddannelse  for  befolkninger og politikere på et  særdeles  højt  niveau. Står de  højt  kvalificerede  deltagere  til troende – og jeg kan ikke  se hvorfor  ikke-  står Europa  overfor betydeligt alvorlige  udfordringer, end  main stream medierne lader os  ane. Ufordringer , der får  BBC, Politiken, Berlinske,  svenske aviser m- fl. til at fremstå som som tids idylliserende  Chamberlain ér. Spørgsmålet er : Hvem er det, der har læst  kortene  mest korrekt  og virkelighedsnært ? Var det i virkeligheden avantgarden, vor tids Churchills, der  mødtes  i Bryssel i de  to dage ? Her taler  jeg ikke om mig selv – jeg  er  bare en flue  på væggen – men om forsamlingen af europæere. Men nogle  vægge er unægtelig  interessantere at være en flue på   end andre. Og her nævner vi ikke  Enhedlistens – hmm, lidt langsomme og åndeligt  gangbesværede medlemmer. Noget gik i svang, noget var ved at finde sin bane. Men i flere  lande- England, Holland, Belgien, Sverige – er det for sent. Det kan ikke repareres, fremtiden  er bestemt. Hvordan man tager det pænt og fattet ? Ved at gå i byen bagefter  med Paul Weston og en bunke  andre englændere.

(fotos © Snaphanen)
bryssel__18_oktober_2007_044.jpgbryssel  19 oktober 2007 058_2.jpg bryssel__18_oktober_2007_238.jpgbryssel__19_oktober_2007_029.jpgbryssel__18_oktober_2007_179.jpgbryssel__18_oktober_2007_086.jpgbryssel  18 oktober 2007 041_1.jpgbryssel__18_oktober_2007_362.jpgbryssel__18_oktober_2007_025.jpg bryssel__18_oktober_2007_221.jpg
bryssel__18_oktober_2007_386.jpg

(nederste syv  fotos:  Patrick Sookhdeo, Anfindsen, Dewinther, Paul Belien, Sam Solomon, og Robert Spencer, der efter de  15  timers konference straks gik igang med at blogge: Andy, Atlas and me. Lars Vilks´nye hund – Muhammed- fik Spencer til at krakelere af grin. Jeg havde apparater  nok i to stillkameras og en video, jeg efterlod laptoppen på hotellet)

EUROPEAN ORGANIZATIONS GATHER IN BRUSSELS TO ORGANIZE RESISTANCE TO ISLAMIZATION AND SHARIAH

Bat Ye’or: Eurabia – how far has it gone?
David Littman: Dhimmitude at the UN Human Rights Council?
Country reports

a. Belgium (Belien/Dewinter)
b. Germany (Stefan Herre via video)
c. France (Nidra Poller)
d. UK (Sam Solomon)
e. Sweden (Reinhard Fomi)
f. Denmark (Lars Hedegaard)
g. Norway (Jens Anfindsen)
h. Finland (Ken Sikorski)
i. Holland (Johannes Jansen)
j. Italy (Armando Manocchia)
k. Switzerland (Arnaud Dotezac)
l. Romania (Traian Ungureanu)
m. Austria (Elisabeth Sabaditsch-Wolff)

8. What can we learn from Israel’s on-going fight with terrorism?
Dr Arieh Eldad, member of Israeli Knesset
9. From Dawa to Jihad
Dr. Patrick Sookhdeo, Director, Institute for the Study of Islam
and Christianity and of the Barnabas Fund
10. The War Against Jihad,  Dr. Marc Cogen, professor of International Law, Ghent University
Islam – Is it the real problem ,Robert Spencer
Anti-semitism under Islam,Andrew Bostom

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Om et England , der hastigt nærmer sig en desperat situation, hørte jeg for få måneder siden Patrick Sookhdeo sige: “Jeg nægter, jeg afstår fra at bekæmpe fascisme med fascisme”. At vi ikke kan […]

trackback

[…] skiftevis engelsk og arabisk, han kan den udenad på begge sprog. Patrick Sookhdeo beskæftigede vi os med i 2007, også en højlærd exmuslim, der bor i England og er rådgiver  for blandt andre den engelske […]