14
nov
Seneste opdatering: 16/11-07 kl. 0037
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(overskriften er igen ikke tilfældig, den skal kunne søges fra  Kina). Som jeg skrev forleden, forsvandt min video fra  arrangementet d. 4 november efter  48 timer fra Google video. Der gik nogle dage, så skrev jeg en mail til Google, som jeg ikke forventede  mig noget af. Nemlig, at jeg ville skrive  online i Danmark og USA, samt i danske aviser om Googles  censur, da én ting er  at censurere kinesere i Kina, en anden ting at gøre det i Danmark.

Jeg fik ikke noget svar og uploadede den på Moviebox i stedet, hvor den allerede  første dag genererede  over 4000 hits, givetvis  fra Kina. Stor var min overraskelse  da den igår igen var synlig på Google Video  efter 5 dages  fravær. Det er glædeligt – også fordi Google video giver mulighed for stor skærm og download. Tilsyneladende behøver jeg ikke skrive anklagende  om Google  nogen steder, så dette er “just for the record”, men hvis du ikke har set den, så benyt lejligheden til at  høre  om det kinesiske  Gulag, fra én der overlevede det.

 Expected that one third of all European children will be born to Muslim families by 2025

German Population Plunge “Irreversible,” Federal Stats Office Admits

Germany’s downward spiral in population is no longer reversible, the country’s federal statistics office said Tuesday. The birthrate has dropped so low that immigration numbers cannot compensate.“The fall in the population can no longer be stopped,” vice-president Walter Rademacher

Germany has one of the largest populations of Muslim immigrants in Western Europe, with a Muslim community of over 3 million. That trend is expected to continue, leading some demographic trend-watchers to warn that the country is well on the way to becoming a Muslim state by 2050, Deutsche Welle reported.
The Brussels Journal reported last month that one third of all European children will be born to Muslim families by 2025. There are an estimated 50 million Muslims living in Europe today–that number is expected to double over the next twenty years

Lifesite

Kriminella har skjutit sönder halva landets helikopterstyrka för polisen 

Kommentarer egentlig overflødige – men måske  Olle Svenning  skulle  kommentere det fremfor at æsteticere over  politik………….især dansk. (alle tre grupper er tilvandrede: Bandidos och dess följeslagare i X-team, Asir och Original gangsters.)

Skottlossning i Brunnsbo, misstänkt bomb under en bil i Frölunda,och sönderskjuten polisstation i Partille, beskjutna helikoptrar. Om händelserna har något inbördes samband är oklart. Men de kan ändå ses som kulmen på en lång tids upptrappning av gängrelaterat våld i Göteborg.

– Det har minst sagt varit hektiskt. Och det är klart, den här typen av våldshändelser på ett dygn är ju inte särskilt vanliga, säger Sven Alhbin, biträdande chef på länskriminalpolisen i Göteborg.
– I slutet av 90-talet var det Skåne som hade stora gängkonflikter, just nu så är det vi som har det, säger länskriminalens chef Klas Friberg.
Det Klas Friberg syftar på är flera händelser de senaste månaderna som genomförts av olika kriminella gäng riktade mot medlemmar i konkurrerande gäng.
Bland de mest aktiva aktörerna finns Bandidos och dess följeslagare i X-team, Asir och Original gangsters (OG). De tre gängen är alla i luven på varandra.
Sköt med automatvapen
Målet för den häftigaste beskjutningen, den i Brunnsbo, med automatvapen, var en bil. Bilen körs vanligtvis av en 19-årig man med anknytning till Asir. Han har flera gånger dömts för misshandel. Han flyttade till Göteborg för ett par år sedan. I somras satt han anhållen, misstänkt för misshandel.
Beskjutningen tros vara en hämnd för en händelse i samma område i helgen då en 22-årig medlem i Bandidos X-team skadades i samband med ett stort gängslagsmål på Blendas gata i Hisings Backa. Den händelsen var i sin tur en hämnd för en händelse i Angereds centrum i september i år.
Den skadade 22-åringen satt fram till den 21 september häktad, misstänkt för att ha varit med vid skottlossningen i Angereds centrum, ett dåd riktat mot en 26-åring med anknytning till Asir. Den då beskjutne 26-åringen misstänks för övrigt för att ha varit med och misshandlat en släkting till OG-ledaren Denho Acar tidigare i somras.
Klas Friberg bekräftar att skottlossningen är ett led i ett pågående krig mellan två rivaliserande gäng som under en längre tid misshandlat och beskjutit varandra.
– De konkurrerar på en kriminell marknad av utpressning och narkotika. Ibland försöker något gäng ta en för stor bit. Ibland beror uppgörelserna på mer banala oförrätter som begåtts mellan gängmedlemmar, säger han.
Nationella insatsstyrkan på plats
För halvannat år sedan drog polisen i gång operation Alcatraz mot den organiserade gängbrottsligheten.
– Efter det senaste dygnets händelser stärker vi den insatsen under den kommande tiden, säger Friberg också.
Det innebär bland annat att nationella insatsstyrkan är på plats i Göteborg. Det beror dels på upptrappningen av gängkriget, dels på beskjutningen av polisens helikoptrar på Säve. Polisen spekulerar i att beskjutningen av helikoptrarna kan vara ett led i en större brottsplan som planeras, till exempel fritagning eller större rån.
Dagen innan besköts polisstationen i Partille.
– Det är naturligtvis oerhört oroande att både en polisstation och våra helikoptrar attackerats inom ett såpass kort tidsintervall, säger Klas Friberg.
Grovt sabotage
Det var en anställd hos rikskriminalen som i går morse upptäckte att samtliga tre polishelikoptrar som stod uppställda i en hangar beskjutits.
Gärningsmännen hade krossat en fönsterruta i hangaren – som ligger skild från passagerarterminalen på Göteborg City Airport – och utifrån skjutit in i lokalen.
Tills vidare står de tre helikoptrarna på marken, i väntan på en ordentlig skadeanalys.
Alla tre ägs av rikskriminalen. De utgör hälften av polisens hela helikopterstyrka. Två av helikoptrarna stod tillfälligt på Säve för utbildning.
– Det här rubriceras i nuläget som grovt sabotage, säger Klas Friberg.
Larmet om en misstänkt bomb i Frölunda i går morse hade också gänganknytning.
En kriminellt belastad 30-åring, som nyss kommit hem, såg från ett lägenhetsfönster hur en vit bil körde upp bredvid den silvergrå Porsche Cayenne som han disponerar. En kille hoppade ut på passagerarsidan och försökte fästa något som liknade en sprängladdning under den exklusiva bilen. Han ålade in och ut under fordonet ett par gånger.
– Fegt och mesigt. En riktig man som har något att säga till mig kommer fram och ser mig i ögonen, sa 30-åringen när GP träffade honom i går morse.
Mannen, som anses tillhöra de ledande i den så kallade Naserligan, såg sig tvingad att ringa polisen.
All trafik spärrades av
Flera kvarter i närheten av Frölunda torg spärrades av. Folk som skulle till jobbet släpptes inte fram. Bilar som stod innanför de blåvita banden fick inte flyttas. Bussar tilläts inte passera. Men när teknikernas arbete var avslutat klockan 11.10 hade ingen bomb påträffats.
Den hotade 30-åringen har varit verksam inom restaurangbranschen och periodvis förestått en egen klubb i centrala stan. Enligt underrättelseroteln har mannen stått gängledaren Naser Dzeljilji mycket nära.
30-åringen är dömd för narkotikabrott. Han figurerade också i en skottlossning i Frederikshavn i januari 2006.
LÄS MER: Förstärkt insats mot kriminella gäng
FAKTA: Gängen i Göteborg
GP TV: Gängbråk bakom skottlossningar
 Stig fick en kula in i sin lägenhet
KRÖNIKA: Nu är oskyldiga göteborgare indragna i gangsterkriget

Insatser mot gängen trappas upp  via  Erixon.com

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] jeg selv erfarede i november sidste år, er der  kun én ting de  store netfirmaer har respekt for: et dårligt rygte og maksimal […]

trackback

[…] er fordi navnet  Wilders forekommer. (Man husker de tidligere  gik noget på listefødder  med  dissidenten  Jennifer Zeng-vidoen. ) Vi nurde  ha givet den et anagram, så  den ikke  var opfanget af deres  liste  over  […]