16
nov
Seneste opdatering: 17/11-07 kl. 1804
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og endnu engang tak til alle de  fantastiske aktivister, der har gjort dette muligt, de der halverede R og fordoblede SF, de der ikke smed Enhl. og NA ud og de der vendte ryggen til S. Sammen kan vi slå dem allesammen. TARK! fra en stor tilhænger af  korte  valgkampe :

“Vi har fået en rosekultur, hvor vildt engagement er nok til at gøre enhver til en vinder.”

På valgaftenen i tirsdags kunne tv-seere måske synes, det var en noget surrealistisk oplevelse at se socialdemokraternes formand Helle Thorning Schmidt grebet af en glædesrus.

Hun stod dog i spidsen for et parti, der i dagtimerne havde formået at høvle yderligere nogle mandater af Lykketofts legendariske katastrofe-resultat i 2005. Selvom alle ville have forsvoret det dengang, kunne stemmetallet altså falde til et endnu forfærdeligere niveau. Helle Thorning Schmidt havde leveret det værste valgresultat i Socialdemokratiets historie.

Alligevel strålede hun af stolthed. Hun havde nemlig ”fået ros for sin valgkamp”. Med tindrende lykkelige øjne understregede hun dette igen og igen – i sin tale og i sine kommentarer til journalisterne inde og ude.

Det var en højst aparte kontrast mellem kuldslået virkelighed og uforstyrret fryd. Partilederens jublende humør virkede helt ude af trit med de hårde realiteter. Men man skal slet ikke undre sig.

HELLE THORNING SCHMIDT reagerede fuldkommen i pagt med tidsånden. Hun jublede som et ægte produkt af en moderne folkeskole, hvor tørre færdigheder ikke længere vejer med samme tyngde som tidligere. I skolen skifter fokus fra kundskaber til processen, som det hedder.

Vigtigst er det, at man er topmotiveret og stråler af engagement. Man skal være begejstret under forløbet, i projektarbejdet, og det er næsten lige så vigtigt som det færdige resultat.

Thorning Schmidt betonede gang på gang, hvilken super-positiv oplevelse processen frem mod valgdagen havde været. Valgkampen havde været et sus af rigtige holdninger fremført med ildhu, et fantastisk teamwork, hvor alle bare knoklede helt vildt! Da er det åbenbart en biting, at vælgerne ikke deler denne vurdering

Helle Thorning styrer for vildt

Statsfeminisme “i praktiken”: Boys  will be  boys 

Halli, hallo, Rikke Andreassen, “etnisk og kønsmæssig ligestilling”, nå hva´, der er  penge i skidtet og vi skal jo alle leve, ikke mindst dem på universiteterne:

Tretton kan vara inblandade i våldtäkt
Polisen misstänker att så många som 13 pojkar förgrep sig på de två 16-åriga flickorna under köpcentret Leonard på Möllevången för drygt två veckor sedan.Möllevången. Polisen har hämtat in elva pojkar, sju av dem är under femton år, som misstänkta för gruppvåldtäkt.
– De har förhörts men släppts sedan, säger åklagare Lena Körner.

Sydsvenskan

 Nazister

nu er den efterhånden sevet ind: når vi nægter at aftage yderligere  overskudsbefolkning fra den 3. verdens mislykkede  stater (engang hed det de “underudviklede lande”, men det må man ikke sige længere. Sproget er et villigt redskab), er vi intet mindre end  nazister. Hidtil har forsvaret af nationalstaten dog blot været “populisme“, men nu afsløres vi som dem vi virkelig er – nazister.  Overvågningskameraerne  må have afsløret at jeg anvender strækmarch som morgengymnastik. Hvad mon danske jøder  siger til den trivialisering af Holocaust Syddansk Universitet her lægger navn til ? Hvad ville Elias Levin, krankenträger (ligslæber) i Neuengamme, have  sagt til at indgå i Therkel Strædes politiske  fantasier ? NU døde han desværre for  godt et år  siden, 96 år gammel, så han kan ikke replicere. Hvad Pia Kjærsgaard og DF mener  om den indvandrerbyrde de  har arvet fra SR regeringen, er  frit tilgængeligt for enhver, senest i Kjærsgaaard-Kholghi interviewet jeg optog, så hvem er det Stræde skal imponere ? Lurer der et  lukrativt job i FN ?

 Xenophobic strain
 
Therkel Straede, a Holocaust expert at a Danish University, compared the party’s tactics to those used by the Nazis during World War II.
 
“The DPP is not Nazi, but its ideology, with its xenophobic extreme nationalism, resembles Nazism, since it tries to stamp out a minority,” he said.

Aljazeera:Denmark party targets Muslims

Hold endelig skansen!
På valgaftenen og dagen derpå gentog Socialdemokraternes Helle Thorning-Schmidt og Henrik Sass Larsen som to ustoppeligt snakkesalige papegøjer, at de var »glade« for valgresultatet, fordi man jo trods alt havde »holdt skansen«. Og det er jo sandt på sin egen sådan lidt misforståede og let forskruede måde. For hvis det er at »holde skansen«, at man går tilbage for tredje folketingsvalg i træk og endog formår at undergå Mogens Lykketofts katastrofevalg fra 2005, så man ender på det for partiet værste resultat i 102 år, så kan være sikker på, at der hos de borgerlige bliver tænkt: Bliv I endelig ved at »holde skansen« på den måde, for en halv snes valg mere af den slags, og så er I mindre end Dansk Folkeparti. Lav for Guds skyld endelig ikke om på hverken strategi eller politik, men slå jer til tåls med Lykketofts visdomsord fra valgnatten: Thorning-Schmidt kunne ikke have gjort det bedre.
Peter Kurrild-Klitgaard, Groft Sagt, Berlingske 
 
 Morsomme Mette
Hvis Mette Frederiksen havde været iraker, ville hun givetvis have fået det job, som Komiske Ali havde under den amerikanske invasion, hvor han udbredte sig om fjenden, der nu var omringet, belejret og bekæmpet – alt mens amerikanernes fremrykning kunne høres i baggrunden. Nu gør Morsomme Mette imidlertid god fyldest som politisk klovn i Danmark og var i den egenskab indkaldt til det uforlignelige program P1 Debat dagen efter valget. Valget var på sin vis opløftende, meddelte hun, idet der nu var skabt flertal for en ny politik, hvilket fremgik af den stærke stilling, som Ny Alliance havde erobret. Desværre afspejlede det nye flertal sig ikke i de optalte stemmer, hvilket skyldtes, at stemmeafgivningen ikke helt »flugtede med den almindelige strømning«, som var at holde Dansk Folkeparti uden for indflydelse. Dette store demokratiske problem må føre til nedsættelse af en ny grundlovskommission, hvis opgave bliver at afhjælpe den fundamentale skavank, at vælgerne ikke stemmer socialdemokratisk, selv om der uomtvisteligt er socialdemokratisk flertal. Indtil en løsning er fundet, er der ikke noget at sige til, at Socialdemokraterne og deres allierede kæmper som besatte for at åbne for indvandringen af et nyt vælgerkorps til erstatning for det, der har svigtet.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske 

 Pat Condell: The Islamofascist Muslim Council of Britain

Jeg ved ikke om Condell er klar over , at forskere som Sookhdeo beskriver islamiseringen af visse områder i England (og Holland/Belgien) som værende på trin fire af fem – hvor fem er “insurgency” – borgerkrig og autonome, muslimske enklaver. Kosovo bragt til England og centraleuropa. Tidshorisonten er 5-10 år. Er danske politikere klar over det? For mindst halvdelen  af danske vælgere er tydeligvis ikke, og den danske opposition er ikke bare ramt af fornægtelse overfor hvad de har gjort, men også af en bragende, amatørisk  uvidenhed. Amatørisme er på godt og ondt, demokratiets vilkår. Elite, min bare.  Sookhdeo siger, at engelske politikere er klar over udsigterne, men at de er lammede af angst overfor et problem de  har skabt, der antagelig ingen egentlig løsning er på, i den fremtid der kan overskues. Det samme – autonome enklaver – må formodes at blive virkelighed i Sverige, efter alt at dømme. Der  hedder det “utanförskapsområden“,  hvor man glemmer at nævne, at det  er selvvalgt apartheid med et helt bestemt formål. (Via  Hodja)

Uvidenheden sat i system 

Kanon-TV – Ingen sanning, ingen kanon
Skräpkulturen har blivit till norm i en tid när nästan ingen längre bryr sig om kanon, alltså de stora böckerna som är grunden i vår kultur. Det menar programledare Johan Tralau i premiärprogrammet.

Axess TV

P 1- Rikke Andreassen: Danske kvinder  er lige så undertrykte som “ny danske”

P1 Orientering

 Sparket: Tak for skuffelsen

»HELLES SEJR« skrev det københavnske dagblad Politiken i en ledende artikel på valgdagen og konstaterede, at »det borgerlige Danmark står nu mere splittet end oppositionen«. Hvor må det være ulyksaligt for lederskribenten, at vælgerne gav Helle og hendes socialdemokrater det dårligste valg i 100 år, og at det borgerlige Danmark ikke er splittet.

Nuvel, politisk skarpsindighed har aldrig været Politikens spidskompetence.

Dagen derpå kneb det da også gevaldigt for lederskribenten at vride sig ud af kattepinen.

Pludselig hedder det:

»Ny Alliance gør efter alt at dømme hverken fra eller til, og centrum-venstre er – trods et nyt politisk sammenhold – så langt fra magten som nogensinde.«

Om det splittede borgerlige Danmark hedder det:

»Den djævelsk effektive politiske maskine, som Anders Fogh Rasmussen har skabt ? Det politiske håndværk er imponerende, og resultaterne er til at få øje på.«

Konklusionen er:

»Det er flertallet, der bestemmer.«

Hvor skarpsindigt!

Begge ledende artikler er signeret ts, bag hvilke må gemme sig den danske mester i kamelslugning.

De to landsdækkende tv-kanaler havde det hårdt på valgaftenen.

I én ulideligt laaaaaang time fulgte man Villy Søvndal fra sit skjul et sted i København og spurgte ham, hvad han ville sige sine til sine partifæller. Derpå transmitterede man live Villy Søvndals laaaaaange tale til partifællerne i Pumpehuset, hvorpå Villy Søvndal af de åh så kompetente tv-journalister blev spurgt, hvad det nu var, han havde sagt til sine partifæller.

Ikke underligt, at det blev en laaaaaang valgaften.

Naser Khader kørte med stor flid sin valgkamp i sænk ved bestandig at fable om en dronningerunde.

Onsdag formiddag kørte statsministeren til Amalienborg og orienterede dronningen om, at han fortsætter som statsminister, da et flertal af vælgerne støtter ham.

Det var så den dronningerunde.

Naser Khaders valgløfte er nu indfriet, og det kostede kun en halv snes mandater.

De svenske medier udtrykker over en bank »skuffelse« over valgresultatet i Danmark.

Det ser mange danskere utvivlsomt som et stort skulderklap.

Hvis de selvretfærdige og politisk døvblinde svenske lederskribenter og kommentatorer var nået til en anden konklusion, ville det have været et faresignal af historiske dimensioner.

Så herfra skal lyde et stort tack så mycket for skuffelsen!

JP.DK 
 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mikkel Høgh
14 years ago

Yessir! Sådan skal det siges.

P.S.: Tak for sidst, Steen – det var hyggeligt.

Mackety
Mackety
14 years ago

Det er en skræmmende udvikling. Hvad der skræmmer mig fra vid og sans er, at den udvikling Europa er inde i nu, langt hen ad vejen, tilsyneladende, blev forudsagt af en fransk munk (synsk, hævdes det) i tresserne for fire årtier siden, med forbløffende præcision. Jeg mener, at kunne huske, at han hed Mario De Sabato.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x